Krencsey Hella szerelmi kapcsolatát mindenki ismeri: 8 évig volt egy leszbikus magyar színésznővel, melyről könyvet is írt, most pedig egy közös képet mutatott. 

Mint tudjuk, Krencsey Hella nyolc éven át volt szerelmi kapcsolatban egy magyar színésznővel, akinek a kilétét egyelőre homály fedi. A szerelmük részletei azonban már mindenki számára ismertek, hiszen Hella egy egész könyvet írt viharos viszonyukról, mely tele volt feszültséggel, bántalmazással és problémákkal. Habár a színésznő Hellát perli kapcsolati erőszakért, a volt szerető kiáll amellett az állítása mellet, hogy kapcsolatuk alatt ő volt a bántalmazott fél.

Nem tűzték még ki a tárgyalás időpontjátForrás: Mokka

Arról, hogy kinek van igaza a bíróság fog dönteni, ehhez azonban meg kell kezdeni a tárgyalást, ám Hella legújabb posztja szerint az időpont még mindig nincs kitűzve. "Tárgyalás kitűzve még mindig nincs (két éve!), de tekintsük ezt egy abszurd komédiának, s máris mosolyt csal az arcunkra. Az igazsággal egyszer úgyis szembe kell nézni - mindenkinek..."– írta Hella miután kifejtette, mennyire sajnálja, hogy levesznek egy bizonyos musicalt a műsorból, hiszen annak idején ő is segített a rendezésében, és a színésznő is játszott benne egy darabig.

Exkluzív interjú a ViaszBaba szerzőjével, Krencsey Hellával
Exkluzív interjút adott a ViaszBaba című könyv szerzője, Krencsey Hella, aki onnan vált ismerté, hogy nyilvánosságra a hozta 8 évig tartó megpróbáltatásait. Hella a Life.hu-nak mesélt az ügy jelenlegi állásáról, valamint arról, hogy milyen új könyvet tervez a jövőben.