Meghan Markle apja nem volt ott lánya esküvőjén, szívműtétje után saját bevallása szerint Kaliforniában pihent, ám a legfrissebb hírek másról szólnak: állítólag egy mexikói apartmanban nézte lánya menyegzőkét. 

Meghan Markle apja egészségi állapota miatt nem vett részt az esküvőn, úgy tudni, szívműtétje volt, ezért nem kísérhette lányát az oltárhoz. Thomas Markle azt nyilatkozta, a menyegző idején Kaliforniában lábadozott, ott nézte a tévén keresztül lányát, ám a legfrissebb hírek szerint hazudott Meghan apja.

Innen nézte lánya esküvőjét Meghan apjaForrás: Airbnb

Ugyanis nagyon valószínű, hogy Meghan apja igazából egy Mexikói apartmanban nézte végig a menyegzőt. A lakás ára átszámítva nyolcezer forint éjszakánként. Thomas hétfő délután jelentkezett ki a vendégházból, miután megbeszélte a házvezetőnővel, hogy a lánya gyönyörű volt az esküvőn.

8300 forint egy éjszaka az apartmanbanForrás: Airbnb
Meghan Markle apja, Thomas Markle szívműtéte után már az utcán sétál


Még nincs egy hete, hogy Meghan Markle édesapjának, Thomas Markle-nek szívét meg kellett műteni, ám úgy tűnik, nemcsak, hogy hazaengedték, de ki is szaladt egy hatalmas kávéért a közeli kávézóba. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!