Bajor Imre lánya, Lili apja elvesztéséről vallott

Fotó: Life.hu -
Bajor Imre hiány apa Bajor Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor Imre lánya, Bajor Lili egy forgatás miatt elgondolkozott, milyen lesz majd egyszer a saját esküvője, de minden vágya nem teljesülhet: édesapja nem foghatja majd kezét. 

Bajor Imre lánya egy sorozat kedvéért bújt esküvői ruhába, a forgatás alatt pedig akaratlanul is elgondolkozott azon, ő majd annak idején milyen menyegzőt szeretne. Szomorú, de Lili minden álma nem válhat majd valóra, hiszen szeretett apja már nem kísérheti őt az oltárhoz. Ettől függetlenül Lili tudja, hogy apja ott lesz vele.

Bajor Lilinek örökké fájni fog édesapja halála Fotó: Margitay Klára/Life.hu

És természetesen édesapám is ott lenne, és bár nem foghatom meg közben a kezét, de a lelke ott lesz velem,

Lokálnak

Nyáron lesz négy éve, hogy Bajor Imre távozott az élők sorából

Hatalmas harcot vívott a súlyos agydaganatban szenvedő Bajor Imre. Bár sokszor úgy tűnt, hogy a színész jobban van, sajnos nem sikerült legyőznie a kórt. A sok megpróbáltatás után a Kicsihuszár feladta a harcot. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Hosszú Katinka és Shane Tusup végleg szakítottak: közleményt adott ki az Iron Ladyhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-hosszu-katinka-es-shane-tusup-vegleg-szakitottak.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup most már végleg szakítottak: hivatalos közleményt adott ki az úszónő. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoElvesztette kabaláját Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-elvesztette-kabalajat-madai-vivien-karkoto.htmlMádai Vivien elvesztette kabaláját: egy éve kapott karkötője elszakadt. TV + Sztárok--Gáspár Győző és Bea asszony házasságát megáldották, de történt egy kis bakihttp://www.life.hu/sztarok/20180524-gaspar-gyozo-es-bea-asszony-hazassagat-megaldottak-de-tortent-egy-kis-baki.htmlGáspár Győzi és Bea 25. évfordulójukat emlékezetesen szerették volna megünnepelni, ezért úgy döntöttek, megáldatják kapcsolatukat. Sajnos felemelő helyett kellemetlen élmény lett belőle. TV + Sztárok--Nyilvánosan üzenget egymásnak VV Béci exfelesége és mostani barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180524-nyilvanosan-uzenget-egymasnak-vv-beci-exfelesege-adrienn-es-mostani-baratnoje-norina.htmlÚgy tűnik, két nő is harcol VV Béciért: a feleség, Adrienn még nem tett le arról, hogy visszaszerezze exét, aminek persze nagyon nem örül az új barátnő, Norina. TV + Sztárok--Polyák Lilla és Nagy Ervin egy párt alkottak a Színművészetin http://www.life.hu/sztarok/20180524-polyak-lilla-es-nagy-ervin-egy-part-alkottak-a-szinmuveszetin.htmlEddig sem Polyál Lilla, sem Nagy Ervin nem dicsekedett el azzal, hogy egykor egy párt alkottak, de most kiderült: szenvedélyesen szerették egymást. TV + Sztárok--Meghan Markle anyját, Doria Raglandot szidta a hercegné féltestvére, Samantha Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180524-meghan-markle-anyjatdoria-raglandot-szidta-a-hercegne-feltestvere-samantha-markle.htmlMeghan Markle családjának nagy része arra utazik, hogy aláássák a hercegné tekintélyét.Féltestvére ezért most Meghan anyját, Doriát próbálta lejáratni a nyilvánosság előtt Twitter-oldalán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.