Válásáról vallott Abebe Bebe Dániel: nem nősül többé

Forrás: MTI/Komka Péter -
házasság válás Bebe Abebe Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Abebe Dániel, Bebe 2016-ban vált el feleségétől, Katától. Azóta a nyilvánosság előtt nem mutatkozott senkivel. Azt mondja, nem nősül többé.

2016-ban vált el Bebe, aki nehezen élte meg a válás és a szakítás időszakát. Azt mondja, egyszer megpróbálta, szerinte többé nem nősül meg, írta meg a FemCafe.

"Egyszer megpróbáltam, nem jött össze, szerintem én már nem nősülök meg többé. Persze soha ne mond, hogy soha, de mostanában inkább a zenében és a főzésben élem ki magam"

Cinthya Dictator homoszexuális fiúkkal való kalandjáról vallott: két fiúval bújt ágybahttp://www.life.hu/sztarok/20180524-cinthya-dictator-homoszexualis-fiukkal-valo-kalandjarol-vallott.htmlCinthya Dictator extrém kalandjairól híres: Ezúttal arról mesélt, hogy két a saját nemükhöz vonzódó fiúval bújt ágyba.TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Shane Tusup végleg szakítottak: közleményt adott ki az Iron Ladyhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-hosszu-katinka-es-shane-tusup-vegleg-szakitottak.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup most már végleg szakítottak: hivatalos közleményt adott ki az úszónő. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoElvesztette kabaláját Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180524-elvesztette-kabalajat-madai-vivien-karkoto.htmlMádai Vivien elvesztette kabaláját: egy éve kapott karkötője elszakadt. TV + Sztárok--Gáspár Győző és Bea asszony házasságát megáldották, de történt egy kis bakihttp://www.life.hu/sztarok/20180524-gaspar-gyozo-es-bea-asszony-hazassagat-megaldottak-de-tortent-egy-kis-baki.htmlGáspár Győzi és Bea 25. évfordulójukat emlékezetesen szerették volna megünnepelni, ezért úgy döntöttek, megáldatják kapcsolatukat. Sajnos felemelő helyett kellemetlen élmény lett belőle. TV + Sztárok--Tóth Gabi súlyos ételallergiában szenved: sokkot is kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20180524-toth-gabi-sulyos-etelallergiaban-szenved-sokkot-is-kaphat.htmlKomoly ételallergiával küzd Tóth Gabi, a csodás hangú énekesnő. A különböző magvak olyan reakciókat válthatnak ki a szervezetében, ami miatt sokkot is kaphat. TV + SztárokOrigoLuxus Rita lánya le is bénulhatott volna - komoly műtét mentette meg http://www.life.hu/sztarok/20180524-luxus-rita-lanya-le-is-benulhatott-volna-komoly-mutet-mentette-meg.htmlA Feleségek Luxuskivitelben című műsor első szériájában láthattuk Ritát és három lányát. A második évadban egyelőre még nem tűnt fel a szőke asszony, ám kiderült: nehéz időszakon ment keresztül családjával. Lánya majdnem lebénult. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.