Videón a Tolnában végigsöprő tornádó

zivatar Tolna megye vihar videó tornádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön heves zivatarok vonultak át az országon, amelyből még egy tornádó is létrejött Tolnában.

Tolna megyében, Györköny térségében egy zivatarcellából kialakuló tornádó söpört végig csütörtökön. A viharvadászoknak sikerült lencsevégre kapniuk a különleges jelenségek, volt, aki egy rövid videót is készített a felhőtölcsérről. Mutatjuk!

Ördög Nóra Lisszabonban veszett össze egy rendőrrelhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-ordog-nora-lisszabonban-veszett-ossze-egy-rendorrel-nanasiek.htmlÖrdög Nóra Lisszabonban kezdett vitatkozni egy rendőrrel, miután megbírságolta őt és férjét azért, mert rossz helyre parkoltak. TV + Sztárok--Durva álhír terjed a Facebookon Kulka Jánosrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-durva-alhir-terjed-a-facebookon-kulka-janosrol-harmasikrek.htmlEgy Kulka János nevében írt levél terjed a Facebookon. Már több százan megosztották, pedig egy szó sem igaz belőle. TV + Sztárok--Tess Holliday plus size modell csábító fotót posztolt: kanapén heverve mutatta meg idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20180525-tess-holliday-plus-size-modell-csabito-fotot-posztolt-a-kanpen-heverve-mutatta-meg-idomait.htmlTess Holliday nem tartozik a sovány modellek közé, de ő büszke a domborulataira, a kommentelők pedig imádják ezért. Legutóbbi fotóján is nagyon csábító! TV + Sztárok--Lola közös fotót posztolt új szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180525-lola-kozos-fotot-posztolt-uj-szerelmevel-instagram.htmlLolára újra rátalált a szerelem: legalábbis erről árulkodik friss fotója a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoKommentcunami Shane Tusup leveléhez, amelyben leírta, Hosszú Katinka megcsaltahttp://www.life.hu/sztarok/20180525-kommentcunami-shane-tusup-levelehez-amelyben-leirta-hosszu-katinka-megcsalta.htmlCsütörtökön este bombaként robbant Shane Tusup levele rajongóinak, amelyben arról ír, miért ment tönkre a házasságuk Hosszú Katinkával. Az úszóedző elmondta, felesége megcsalta edzőpartnerével, Dudás Dániellel. A Facebookon azóta is záporoznak a kommentek a poszthoz, abból szemezgettünk. TV + Sztárok--Meghan Markle kiröhögte Harryt, akit beszéde közben megtámadott egy méhhttp://www.life.hu/sztarok/20180525--meghan-markle-kirohogte-harryt-akit-beszede-kozben-megtamadott-egy-meh.htmlMeghan Markle és Harry herceg megjelenése Károly herceg születésnapján volt az első olyan hivatalos esemény, amin házaspárként vettek részt. Az esemény tartogatott egy kis humort is, legalábbis az alábbi felvétel nézői jól szórakoztak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.