Közel 15 ezren lájkolták Hosszú Katinka Instagram-bejegyzését, amelyben megosztotta a világgal legújabb versenycsúcsát. Az őszinte gratulációk mellett azonban bőven találunk fanyalgó beszólásokat is, többek szerint az úszónőnek a magánéleti botránya közepette inkább csendben kellene maradni. A kommentekből szemezgettünk. 

"Köszönöm, hogy mindig számíthatok Rád, Úszás! Köszönöm, hogy vagy nekem, a kapaszkodóm, a vasmacskám. Annyi mindent kaptam már Tőled! Irvine, 200 vegyes 1. hely 2:10,87 (új versenycsúcs)
50 gyors 4. hely 25,67" - írta a sportolónő. A bejegyzése alatt a gratulációk mellett a gyűlölködő hangvételű kommentek is megjelentek.

 Katinka,adj hálát,hogy megszabadultál egy nárcisztikus embertől...további sok sikert!!

Te egy ERŐS nő vagy! A sok rosszindulatú, fanyalgóval ne foglalkozz, csak Magaddal! Gratulálok!

Az a baj hogy nem a shane úszik... nézzünk meg akármilyen sportot nem csak az edző teszi valakivé a sportolót ő is bele segít az oké de attól még nem ő versenyzik...

Inkább meghunyázkodnod kéne, mintsem pózolgatni...jobb lenne ha most eltünnél jó sok időre a közösségihálóról. Óriási csalódás vagy sokak számára, és még te akarsz példakép lenni... Hánynom kell tőled

Shanenek köszönhet mindent...rég abbahagyta volna az úszást, ha Shane nem veszi a szárnyai alá. Jól kihasználta az álszent szuka!