A Nagy Duett: ez a páros a Life.hu olvasóinak kedvence

A Nagy Duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a finiséhez A Nagy Duett. Már csak öt páros áll színpadra vasárnap este, és hamarosan kiderül, ki, vagyis kik nyerik a versenyt. Szavazásunkból kiderült, nektek melyik a kedvenc párosotok, és kiket szeretnétek a legkevésbé a döntőben látni. 

Nos, a Life.hu szavazását nagy fölénnyel az alábbi páros nyerte. Kattints ide, ha kíváncsi vagy, kik ők.

A 2018-as Nagy Duett csapata Fotó: Csudai Sándor - Origo

Ábel Anita Giannival beszélgetett gyerekkoráról, vallásról, hitről és Debreczeni Zitárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180527-abel-anita-giannival-beszelgetett-gyerekkorarol-vallasrol-hitrol-es-debreczeni-zitarol.htmlAnita Story-jában az eheti vendég Gianni, aki eddig nem beszélt kapcsolatáról Debreczeni Zitával. Most Ábel Anitával kivételt tett és nem csak gyerekkoráról, vallásról, hitről és a testvérével való viszonyáról mesél, de betekintést enged házas életének hétköznapjaiba is. TV + SztárokOrigoMaláriás volt Ekanem Bálinthttp://www.life.hu/sztarok/20180527-malarias-volt-ekanem-balint-meselte-a-a-tv2-vigyazat-szulovel-vagyok-cimu-musorban.htmlÉletében kétszer volt maláriás Ekanem Bálint, aki a betegségről a TV2 Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorában mondta el, hogy akkor kapta el a betegséget, amikor még Kenyában élt. TV + Sztárok--Morgan Freemant nyolcan vádolják szexuális zaklatással, az életműdíját is elvehetikhttp://www.life.hu/sztarok/20180527-morgan-freemant-nyolcan-vadoljak-szexualis-zaklatassal-az-eletmudijat-is-elvehetik.htmlNéhány nappal ezelőtt nyolc nő is állította, hogy Morgan Freeman szexuálisan zaklatta őket. A színész állítja: semmi ilyen nem történt. TV + Sztárok--Hajdú Péter búcsúzik: vasárnap este lesz az ATV-n az utolsó Esti Frizbihttp://www.life.hu/sztarok/20180527-hajdu-peter-bucsuzik-vasarnap-este-lesz-az-atvn-az-utolso-esti-frizbi.htmlVasárnap este látható az ATV-n az utolsó Esti Frizbi. A műsor két év után szűnik meg. TV + SztárokOrigoBodrogi Viktor lehet Hosszú Katinka új edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180526-bodrogi-viktor-lehet-hosszu-katinka-uj-edzoj.htmlA Százhalombattán edzősködő Bodrogi Viktor lehet Hosszú Katinka új edzője – értesült a Nemzeti Sport.TV + SztárokOrigoÚjabb eredményeiről posztolt az Instagramra Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180527-ujabb-eredmenyeirol-posztolt-az-instagramra-hosszu-katinka-uszono.htmlAmíg a fél ország Hosszú Katinka és Shane Tusup szakításáról beszél, az úszónő egyre másra szerzi az érmeket, amit a rajongó tudtára is ad Instagramján. Rosszindulatú kommentekből ezúttal sincs hiány, de úgy tűnik, Katinka nem bonyolódik virtuális vitába a követőivel. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: már csak öt páros van versenybenhttp://www.life.hu/sztarok/20180527-a-nagy-duett-mar-csak-ot-paros-van-versenyben.htmlKözeledik a finiséhez A Nagy Duett. Már csak öt páros áll színpadra vasárnap este, és hamarosan kiderül, ki, vagyis kik nyerik a versenyt. Te kiknek szurkolsz? Szavazz! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.