Asztrológus vetette össze Harry herceg és Meghan Markle horoszkópját

Forrás: CrowdSpark/(c) copyright crowdspark.com/Fiona Mccarthy -
Meghan Markle asztrológus horoszkóp Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különböző közegből jönnek, ám szemmel láthatóan odavannak egymásért. Ilyen lehet Harry herceg és Meghan Markle az asztrológus szerint. 

Harry herceg csillagjegye Szűz, Meghan Markle-é Oroszlán, ami Amy Tripp asztrológus szerint jó kombináció, de ez nem jelenti azt, hogy minden bonyodalomtól mentes lesz a házasságuk. A Hold állásából pedig azt következtette ki, hogy a két ember között sokkal mélyebb a kapcsolat, mint hinnénk. Ráadásul Harry napja és Meghan Vénusza ugyanabban a jegyben vannak, így klasszikus nagy szerelem az övék.

Forrás: CrowdSpark/(c) copyright crowdspark.com/Fiona Mccarthy

Meghan Plútója kötődik Harry herceg Vénuszához, ez pedig igazi, mágnesként működő emberekre jellemző csak, és azt bizonyítja, hogy elképesztő vonzalom van közöttük.

Tripp szerint azonban adódhatnak komoly próbatételek is a házasságukbann, leginkább az iintrikák és a nyilvánosság, esetleg a távolság miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.