Fürdőköpenyben állt oltár elé Tommy Lee: fotó

Tommy Lee esküvő házasság fürdőköpeny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tommy Lee fürdőköpenyben mondta ki a boldogító igent kedvesének, Brittany Furlannek.

Pamela Anderson exe, Tommy Lee nem vitte túlzásba az esküvői előkészületeket, meglehetősen szokatlan szettben mondta ki a boldogító igent kedvesének, Brittany Furlannek. A pár csupán egy fürdőköpenyt és papucsot viselt a kertben felállított hófehér sátor alatt.

Az erről készült fotót a zenész felé is töltötte a közösségi oldalára, és rajongóinak nagyon tetszett ez a furcsa megoldás: a többség cukinak és viccesnek tartja.

Did it, I do A LOT

☨☯ɱɱ¥ ᒪ☰☰ (@tommylee) által megosztott bejegyzés,

Elkészült Meghan Markle címere, amelyre a királynő is áldását adtahttp://www.life.hu/sztarok/20180528-elkeszult-meghan-markle-cimere-amelyre-a-kiralyno-is-aldasat-adta.htmlNem újdonság, hogy a királyi család tagjai rendelkezdnek címerre, most pedig, hogy Meghan Markle Sussex hercegnője lett, ő is megkapta a sajátját. TV + Sztárok--Így csókolja szerelmét, Szabó Ádámot Tóth Andi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-igy-csokolja-szerelmet-szabo-adamot-toth-andi-foto.htmlImmár hivatalosan is felvállalta kapcsolatát Tóth Andi és Szabó Ádám: a pár csókolózós fotót is feltöltött a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoTápai Szabina beszólt Kasza Tibinek a Nagy Duettben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-tapai-szabina-beszolt-kasza-tibinek-a-nagy-duettben.htmlA Nagy Duett zsűritagjaként véleményezte Kasza Tibi Tápai Szabina és Takács Nikolas produkcióját, kritikáját a kézilabdázó nem hagyta szó nélkül. Bizony beszólt az énekesnek, aki nem maradt adós. Elindult az adok-kapok. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó elmondta, mit érzett, amikor volt férjének gyermeke születetthttp://www.life.hu/sztarok/20180528-keresztes-ildiko-elmondta-mit-erzett-amikor-volt-ferjenek-gyermeke-szuletett.htmlNemrégiben született gyermeke Keresztes Ildikó volt férjének, Kicska Lászlónak. Az énekesnő most elmondta, milyen érzései vannak ezzel kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKeresztes Ildikó elmondta, mit érzett, amikor volt férjének gyermeke születetthttp://www.life.hu/sztarok/20180528-keresztes-ildiko-elmondta-mit-erzett-amikor-volt-ferjenek-gyermeke-szuletett.htmlNemrégiben született gyermeke Keresztes Ildikó volt férjének, Kicska Lászlónak. Az énekesnő most elmondta, milyen érzései vannak ezzel kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMeghan Markle kiskutyát fogadott örökbehttp://www.life.hu/sztarok/20180528-meghan-markle-kiskutyat-fogadott-orokbe-harry-herceg.htmlCsak kevesen tudnak arról, hogy Meghan Markle három évvel ezelőtt menhelyről fogadott örökbe egy beagle kiskutyát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.