Pártos Csillának és fiának a bíróság ítélete értelmében el kellene költözniük a Pécsi Ildikó tulajdonában lévő otthonból, de ők ennnek még nem tettek eleget.  A végén az is lehet, hogy rendőrség költözteti ki őket.

Pécsi Ildikó nem akarja, hogy volt menye és unokája továbbra is az ő tulajdonában álló budai házban éljenek, és a bíróság neki adott igazat. Ez azt jelenti, hogy Pártos Csillának és fiának el kell hagynia az otthont, ám ők erre nem hajlandók. A végén még az is lehet, hogy rendőrök lakoltatják ki őket. 

Pártos Csilláékat akár ki is lakoltathatják"Fotó: MTI/Zih Zsolt "

"Mindent megtettünk, ami tőlünk telt, miután február 15-én jogerőssé vált az ítélet, amely szerint Pártos Csillának és fiának távoznia kell Pécsi Ildikó ingatlanából 15 napon belül. Mielőtt a végrehajtóhoz fordultunk volna, elküldtük nekik az ügyvédi felszólítást is az önkéntes teljesítésre, de nem történt semmi. Innentől kezdve már a magyar bírósági végrehajtó hatékonyságán múlik, hogy mikor költöztetik ki az ingatlanból. A jogerős bírósági ítélet folytán a végrehajtás érvényben van, azt semmilyen egyéb per nem szakította meg" - mondta a Blikknek dr. Magyar György. Így végső esetben rendőrök is elvihetik a lakásból Csillát és fiát, de Pártos ügyvédje másként látja.

"Mi egyelőre semmiféle dokumentumot nem kaptunk a végrehajtóktól. Jelenleg is zajlik egy vagyonelosztási per Pártos Csilla és Szűcs Csaba között, amelynek tárgya a budai ingatlan. Az ingatlant Csaba édesanyjának, Pécsi Ildikónak ajándékozta Csilla megkérdezése nélkül, ezt vizsgálja most a bíróság. Amennyiben bebizonyosodik, hogy ügyfelemnek, Pártos Csillának is van tulajdonrésze a házból, akkor joga van használni az ingatlant" - mondta Gerencsér András.