Tápai Szabina beszólt Kasza Tibinek a Nagy Duettben: videó

Forrás: TV2 -
Tápai Szabina Takács Nikolas Kasza Tibi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett zsűritagjaként véleményezte Kasza Tibi Tápai Szabina és Takács Nikolas produkcióját, kritikáját a kézilabdázó nem hagyta szó nélkül. Bizony beszólt az énekesnek, aki nem maradt adós. Elindult az adok-kapok.

Tápai Szabina és Takács Nikolas Aradszky László dalával táncoltatta meg a közönséget a Nagy Duettben, produkciójukat elsőként Kasza Tibi értékelte.

Tápai Szabina beszólt Kasza Tibinek Forrás: TV2
Kasza Tibi meglepődött Forrás: TV2

„Így kell a hét pontot összehozni, elképesztően rosszul nyaltok a zsűrinek" – reagált Kasza Tibor.

Meghan Markle kiskutyát fogadott örökbehttp://www.life.hu/sztarok/20180528-meghan-markle-kiskutyat-fogadott-orokbe-harry-herceg.htmlCsak kevesen tudnak arról, hogy Meghan Markle három évvel ezelőtt menhelyről fogadott örökbe egy beagle kiskutyát. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs UFO-s videót osztott meg Facebook-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-sebestyen-balazs-ufo-s-videot-osztott-meg-facebook-oldalan.htmlUFO-észleléses videót tett közzé Sebestyén Balázs, és arról kérdezte követőit, hogy szerintük valódi.e a felvétel, ő ugyanis bedőlt neki. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo60 éves lett Fehér Annahttp://www.life.hu/sztarok/20180528-60-eves-lett-feher-anna-szomszedok.html60. születésnapját ünnepli ma Fehér Anna, akit az ország a Szomszédok című sorozat Almájaként ismert meg. TV + Sztárok--Dudás Dániel és az úszás Hosszú Katinka támaszahttp://www.life.hu/sztarok/20180528-dudas-daniel-es-az-uszas-hosszu-katinka-tamasza-shane-tusup.htmlHosszú Katinka az úszásból merít energiát ahhoz, hogy túlélje magánéleti válságát. Emellett van még egy támasza a sportolónak: jelenleg is kint van vele az Egyesült Államokban edzőpartnere, Dudás Dániel, akivel állítólag megcsalta a férjét. TV + Sztárok--Nincs munkája VV Sománakhttp://www.life.hu/sztarok/20180528-nincs-munkaja-vv-somanak-casting.htmlJelenleg nincs munkája VV Somának, aki azután, hogy megnyerte a ValóVilágot, egy darabig castingosként dolgozott az RTL Klubnál. TV + SztárokOrigoPártos Csilla még nem költözött ki Pécsi Ildikó házából: lehet, hogy rendőrök lakoltatják majd kihttp://www.life.hu/sztarok/20180528-rendorok-is-kilakoltathatjak-pecsi-ildiko-lakasabol-partos-csillat.htmlPártos Csillának és fiának a bíróság ítélete értelmében el kellene költözniük a Pécsi Ildikó tulajdonában lévő otthonból, de ők ennnek még nem tettek eleget. A végén az is lehet, hogy rendőrség költözteti ki őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.