Hamarosan eljön Liptai Claudia és Pataki Ádám nagy napja, de csak ők tudják, hogy milyen lesz. A vendégeknek fogalma sincs arról, hogy hova kell menniük, az előkészületeken dolgozókat pedig szerződés köti titoktartásra.

Liptai Claudia és Pataki Ádám hamarosan kimondják a boldogító igent, ám a vendégek még nem tudják, hova kell menniük a nagy napra. Amit tudunk, hogy Claudia és Ádám esküvőjén vőfély helyett ceremóniamester lesz, és nem tartanak menyasszonytáncot. A koszorúslányok Ádám ikrei és Claudia lánya lesznek,de a lagzi helyszínét és a meghívottak listáját is titokban tartja a pár. 

Claudia és Pataki ÁdámForrás: Instagram/liptaiclaudia

"Kutyafüle volt Meghan Markle és Harry herceg esküvője Claudiáék lagzijához képest, hiszen annak legalább a helyszínét előre lehetett tudni. Clauék hétpecsétes titokként kezelik a helyszínt, a meghívottak sem tudják még, pontosan hol lesz. A szobákat is vakon kellett lefoglalniuk és kifizetniük"  - mondta egy bennfentes a Borsnak. A személyzet tagjainak titoktartási szerződést kellett aláírniuk, a násznéptől pedig azt kérik majd a nagy napon, hogy ne készítsenek szelfiket, és ne posztoljanak az esküvőről a közösségi oldalakra.