Shane Tusup valószínűleg nem akarja magán őrizni Hosszú Katinka emlékeit, de a varratok eltávolítása hosszú és fájdalmas folyamat lesz - akár a szakításuk -, ráadásul sokba is kerül. 

Shane Tusup annyira biztos volt a kapcsolatukban, hogy bőrén több helyen is őrizte a közös emlékeket, szép napokat. Egyik vállán Katinka neve, másikon a házasságkötésük dátuma szerepel, bal alkarján feleségének a 2015-ös vb-n 200 méter vegyesen elért 2:06.12 perces, a jobbon a 2016-os olimpián 400 méteren felállított 4:26:36 perces világrekordja díszeleg. Bal bicepszén pedig az Iron Lady becenév, a betűkben Katinka arcképével. Ezeket a tetoválásokat Shane valószínűleg nem akarja megtartani, hiszen a kapcsolatuk végérvényesen tönkrement.

Shane Tusup tetoválásait nem lesz könnyű eltávolítaniForrás: AFP/Christophe Simon

Az első szakításuk után hiába próbálták megoldani a gondjaikat, nem sikerült, ezért elválnak útjaik, és nem szépen. A sárdobálás már elkezdődött, hiszen Shane kitálalt arról, hogy Katinka megcsalta az úszónő pedig azt állítja, férje törölte őt Facebookról. Ha így haladnak, a vagyonuk elosztása sem lesz egyszerű, ezen kívül Shane-nek egy fájdalmas és hosszadalmas tortúrán kell részt vennie, hogy minden emléket eltávolítson a testéről.

"Az árak helyenként, klinikánként változnak. Szerintem ennyi minta eltávolítása a méreteiket és a kezelések alkalmát beleszámítva 500 ezer és 1 millió forint közötti összegbe kerülne. Shane Tusup azért szerencsésebb, mert a fekete tetoválásokat részesítette előnyben, viszont a vonalakhoz használt kontúrtű mélyebben és nagyobb mennyiségben dolgozta bele a festéket a bőrbe. Nálam ezért a kezelései akár két évig is eltolódhatnának" - mondta a Blikknek Bíró-Tóth Anita lézeres tetováláseltávolító. 

Ezen a képen jól látható házasságkötésük évszáma (2013.08.22.) és a Katka név.

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,