Meghan Markle édesapja, Thomas tagadja, hogy lányától kért volna pénzt

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega -
támogatás esküvő pénz Thomas Markle Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle édesapja, Thomas tagadja, hogy valaha is pénzt kért volna a lányától.

Meghan Markle és Harry herceg esküvője előtt az a hír járta, hogy Thomas Markle két alkalommal is pénzt kért a lányától, de ő mindkétszer visszautasította. A férfi most azt állítja, hogy ez szemenszedett hazugság, ő soha nem tett volna ilyet, épp elég nyugdíjat kap és nincs rászorulva a hercegné anyagi támogatására. Ugyanakkor biztos benne, ha egyszer mégis megszorulna, Meghan örömmel segítene neki.

Thomas Markle a TMZ-nek elmondta, soha nem volt kettejük között téma a pénz. Ami pedig az egészségi állapotát illeti, szívműtétje óta jól érzi magát és kéthetente kontrollra jár.

Thomas Markle tagadja, hogy pénzt kért volna a lányától Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega
Kirakta melleit Baukó Éva: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-kirakta-melleit-bauko-eva-foto.htmlBaukó Éva bikiniben mutatta meg idomait, rajongói odáig vannak érte. TV + SztárokOrigoHajdú Péter szerint Magyarországon nincs szüksége senkinek helikopterrehttp://www.life.hu/sztarok/20180531-hajdu-peter-szerint-magyarorszagon-nincs-szuksege-senkinek-helikopterre.htmlHajdú Péter a Budaörsi Repülőtéren járt, ott sikerült kifaggatnia a Life.hu riporterének az égi járművekről. Kiderült, hogy ő maga vágyik-e egy helikopterre, és arról is mesélt, hogy milyen volt az első repülési élménye: nagyon pontosan emlékszik rá! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoRadisics Milán magyar modellel készített reklámfilmet Lionel Messihttp://www.life.hu/sztarok/20180531-radisics-milan-magyar-modellel-keszitett-reklamfilmet-lionel-messi-barcelona.htmlEgy magyar modell is szerepel Lionel Messi legújabb reklámfilmjében. TV + SztárokOrigoVásáry André az éneklés előtti foglalkozásáról mesélt: ezzel kereste a kenyeréthttp://www.life.hu/sztarok/20180531-vasary-andre-az-enekles-elott-legiutas-kisero-volt.htmlVásáry André manapság már csak az énekléssel foglalkozik, de volt idő, amikor más munkát is el kellett vállalnia, hogy el tudja tartani magát. Az énekest korábbi foglalkozásairól faggatta a Life.hu riportere, Domszky László, így végre kiderült, hogy annak idején mivel kereste a kenyerét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzépkorúak vallottak arról, milyen gyakori a szex 65 év felett (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180531-szepkoruak-vallottak-arrol-milyen-gyakori-a-szex-65-ev-felett.htmlA Michigan Egyetem kutatói ezer szépkorút kérdeztek meg arról, szexuálisan mennyire aktívak ebben a korban. Az arány meglepően magas lett, hiszen még mindig tabutémának számít az idősek közötti szexuális kapcsolat. TV + Sztárok--Varga Iza bikinibe bújt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-varga-iza-bikinibe-bujt-foto.htmlVarga Izáról egy meglehetősen merész fotó készült: a sztáranyuka bikiniben pózol a medencében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.