Ahogy írtunk róla, Dudás Dániel kapott hideget-meleget, amikor kiderült: összejött Hosszú Katinkával. Az úszót közösségi oldalain is támadták: mára azonban eltávolította a gyalázkodó kommenteket. 

A Bors arról ír, elképzelhető, hogy Dudás Dániel jó ideje gyengéd érzelmeket táplált Katinka íránt, csak addig nem mutatta ki, amíg a pár kapcsolata rendben volt. Most egy neve elhallgatását kérő úszóedző beszélt Dudásról. 

"Az uszodában viszont más miatt nem annyira kedvelik. Eleve csúnyán lépett le Kaposvárról, a nevelőedzőjétől, másfelől meg nem nagyon szeret köszönni. Kovács Lászlóval 16 évig dolgozott, majd úgy távozott tőle, hogy el sem búcsúzott, és ha összefutnak, mintha nem is ismerné. Pedig a jelenleg Budaörsön dolgozó edző az egyik legrendesebb ember, aki a magyar úszósportban dolgozik. Imádják a gyerekek" - nyilatkozott

"Valóban 16 évig dolgoztam együtt Danival, de ennél többet nem szeretnék mondani vele, illetve a távozásával kapcsolatban" – fogalmazott Kovács.

Hosszú Katinka édesapja pedig a Lokálnak beszélt Dudásról: "Dani igazi férfiként viselkedett és nőként tekintett Katinkára, ami Shane-ről nem mondható el" - nyilatkozta.

Hosszú Katinka és Dudás Dániel 2017. január 2-án egy közös edzés utánForrás: Facebook Hosszú Katinka