Shane Tusup hivatalosan is kikerült a kiemelt edzői programból: havi 1 millióval szegényebb lesz

Forrás: Instagram/tusup11 -
válogatott edző Hosszú Katinka Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig is lehetett sejteni, hogy a szakítással Shane nemcsak Katinkát veszíti el, hanem kiemelt edzői fizetését is, de mára hivatalossá vált.

Shane Tusup a szakítással nagyon sokat veszít, nemcsak a kapcsolatát, de tulajdonképpen a fizetését is. Eddig is lehetett sejteni, hogy miután az edzőnek így nem lesz válogatott úszója, így már hivatalos, hogy nem jár neki a kiemelt edzői fizetés.

Shane Tusup kikerült a kiemelt edzői progrmaból Forrás: Instagram/tusup11

A Magyar Edzők Társaságát erről szerdán értesítette az úszószövetség . A szervezet sportigazgatója az M4 Sportnak nyilatkozva elmondta,

a kiemelt edzőprogramban Tusup helyét átveheti egy másik szakember,

akinek szintén járhat kiemelt állami fizetés, viszont erre vonatkozóan a Magyar Úszó Szövetség tehet majd javaslatot. „A döntést a sportért felelős államtitkár fogja meghozni, a Magyar Úszó Szövetség javaslatát véleményezni fogja a Magyar Edzők Társasága és a MOB, és a javaslatok alapján születik majd meg a döntés" – közölte Csabai Edvin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.