medence Varga Izabella fotó szexi Barátok közt bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Izáról egy meglehetősen merész fotó készült: a sztáranyuka bikiniben pózol a medencében.

Varga Iza szokatlanul merész fotót töltött fel a közösségi oldalára. A Barátok közt sztárja egy világoskék színű bikinibe bújt és sellőként emelkedik ki a medence vizéből. A haja is csurom víz, de a rajongói szerint így is lélegzetelállító.

#vivienborziphotography #rátkaidávidstyling #kutasimariannmakeup #hallerjanoshair

Varga Izabella (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés,

Ez volt Hosszú Katinka és Shane Tusup utolsó közös képe: itt még minden rendben volthttp://www.life.hu/sztarok/20180531-ez-volt-hosszu-katinka-es-shane-tusup-kozos-kepe-itt-meg-minden-rendben-volt.htmlShane Tusup posztolta ki az utolsó közös képüket, születésnapján még reménykedett abban, hogy minden a legnagyobbb rendben lesz. TV + SztárokOrigoKasza Tibi megmutatta, milyen szépen kerekedik felesége pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180531-kasza-tibi-megmutatta-milyen-szepen-kerekedik-felesege-pocakja.htmlCsak nemrégiben robbant a hír, hogy Kasza Tibi és felesége, Manker babát várnak. Most pedig azt is megmutatták, milyen szépen gömbölyödik a kismama pocakja. TV + Sztárok--Fotókon Rózsa György volt feleségeihttp://www.life.hu/sztarok/20180531-fotokon-rozsa-gyorgy-volt-felesegei-hazassag.htmlRózsa György korábbi házasságairól vallott. A tévés összesen háromszor volt házas, mint mondja, harmadik felesége volt a legcsodálatosabb. TV + Sztárok--Marsi Anikó autóbalesetet szenvedett:a vétkes sofőr elhajtotthttp://www.life.hu/sztarok/20180531-marsi-aniko-autobalesetet-szenvedett-a-vetkes-sofor-elhajtott.htmlMarsi Anikó munkába menet ütközött össze egy busszal, de nem ő volt a hibás: egy harmadik kocsi miatt történt a baleset, de a vétkes sofőr elhajtott a helyszínről. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoTatár Csilla új műsorral térhet vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180531-tatar-csilla-uj-musorral-terhet-vissza-a-kepernyore.htmlTatár Csilla másfél éve nincs már képernyőn, de a hírek szerint nemsokára visszatérhet. Állítólag egy új műsorral szeretne ismét bekerülni a tévébe, de ehhez az kell, hogy a próbaadás sikeres legyen. TV + Sztárok--Nem Harry herceg volt az utolsó királyi agglegény, marad még néhányhttp://www.life.hu/sztarok/20180530-nem-harry-herceg-volt-az-utolso-kiralyi-agglegeny-marad-meg-nehany.htmlSokaknak könny szökött a szemébe, hiszen azt hitték, hogy az utolsó királyi agglegény is elkelt, amikor Harry herceg feleségül vette Meghan Markle-t. Ez azonban egyáltalán nincs így. Íme néhány sármos királyi agglegény, akik közül még lehet válogatni.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.