esküvő Meghan Markle videó Harry herceg Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előkerült Meghan Markle hasonmása: egy arizonai nő szinte pont úgy néz ki, mint az újdonsült hercegné.

Korábban már írtunk Katalin hercegné hasonmásárólés nem kellett sokáig várni arra sem, hogy felbukkanjon egy olyan nő, aki szinte a megszólalásig hasonlít Meghan Markle-re. Az arizonai Danielle Harris állítja, egy héten legalább négy alkalommal összekeverik őt az újdonsült hercegnével.

A 33 esztendős Danielle 5 évvel idősebb kedvesével tavaly állt oltár elé, de a királyi esküvőhöz mérten viszonylag kevés vendéget, mindössze 115 főt hívtak meg a ceremóniára. Természetesen az esküvői ruha sem Givenchy volt, annál jóval kevesebbe került. A talpalávalót egy helyi DJ szolgáltatta, a meghívottak pedig egészen hajnalig ropták.

A nő egyébként a DailyMailnek elárulta, természetesen ő is megnézte a tévében a királyi esküvőt.

Nagyon szép volt, elsírtam magam, amikor kimondták a boldogító igent. Bár be kell, hogy valljam, Meghan ruhája nem nyűgözött le, a sajátom jobban tetszett. Ugyanakkor ő csodásan festett ebben is. Harry nagyon szimpatikus számomra, de én már megtaláltam a saját hercegemet és boldog vagyok vele" – árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.