Hosszú Katinka nem vonult vissza szakításuk bejelentése óta, azóta is posztol fotókat Instagram-oldalára, és mindegyiken mosolyog. A szakértő szerint nem ritka az érzelmi felszabadultság egy kapcsolat lezárása után.

Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata egy hete végleg befejeződött, de az úszónő nem tűnik szomorúnak. Instagram-oldalára sok vidám, mosolygós képet töltött fel, amely a szakértő szerint teljesne normális: előfordul egy hosszú kapcsolat lezárása után az érzelmi felszabadultság. 

Hosszú Katinka nem szomorkodik"Forrás: AFP "

"Amikor egy kapcsolat hosszú huzavona után megszakad, a döntés eredményezhet egyfajta érzelmi felszabadultságot. Ennek hatására újra megpróbálja élvezni az illető az életet,megélni a sikereket, visszatalálni a jól bevált dolgokhoz, amelyek örömet szereznek neki. Ilyenkor az ember belefeledkezik saját élményeinek megélésébe. Nem engedi a bántó gondolatokat, a kapcsolat megszűnését a tudata közelébe, igyekszik pozitív irányba menni. Hogy ez meddig tart, nem tudni. Lehetnek újabb hullámvölgyek, előfordulhat úgynevezett tárgyvesztéses állapot, amikor lelkileg holtpontra kerül, de ha van mellette valaki, aki támogatni tudja, az sokat segíthet. Akkor előfordulhat, hogy a hullámvölgy nem jön elő, avagy lényegesen rövidebb lesz" - mondta a Blikknek Rusz Edit szexuálpszichológus. 

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,