Hosszú Katinka boldognak tűnik a szakítás óta

"Forrás: AFP " -
mosoly Hosszú Katinka Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka nem vonult vissza szakításuk bejelentése óta, azóta is posztol fotókat Instagram-oldalára, és mindegyiken mosolyog. A szakértő szerint nem ritka az érzelmi felszabadultság egy kapcsolat lezárása után.

Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata egy hete végleg befejeződött, de az úszónő nem tűnik szomorúnak. Instagram-oldalára sok vidám, mosolygós képet töltött fel, amely a szakértő szerint teljesne normális: előfordul egy hosszú kapcsolat lezárása után az érzelmi felszabadultság.

Hosszú Katinka nem szomorkodik "Forrás: AFP "

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Bihari Viki megvédte Tóth Verát, miután a kommentelők rátámadtak melltartó nélküli képe miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180601-bihari-viki-megvedte-toth-verat-a-kommentelok-tamadasatol-melltarto-nelkuli-kepe-miatt.htmlTóth Vera közzétett magáról egy fotót, melyen fehér felsőben látható melltartó nélkül. Természetesen ezt a kommentelők is észrevették, és nem is hagyták szó nélkül. Bihari Viki pedig az énekesnő védelmébe szállt: senkinek nincs köze ahhoz, hogy visel-e melltartót, vagy nem. TV + Sztárok--Megyeri Csillának udvarol Dzsudzsák Balázs?http://www.life.hu/sztarok/20180601-megyeri-csillanak-udvarol-dzsudzsak-balazs.htmlA Ripost fotózta le a napokban Megyeri Csillát és Dzsudzsák Balázst egy szórakozóhelyen. És bár az Ázsia Expressz sztárja tagadja, hogy lenne köztük valami, a közös barátok mást mondanak. A válogatott focista a találkozó óta üzenetekkel bombázza Csillát.TV + Sztárok--Meghan Markle anyja visszatért Amerikába az esküvő utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-meghan-markle-anyja-visszatert-amerikaba-az-eskuvo-utan.htmlÚgy tűnik, Meghan Markle és Harry herceg esküvője után az amerikai szépség édesanyja, visszatér hazájába. Lesifotósok kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Horváth Éva bikinis fotóval kápráztatta el rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20180531-horvath-eva-bikinis-fotoval-kapraztatta-el-rajongoit-tengerpart.htmlRajongói legnagyobb örömére újra megvillantotta tökéletes testét Horváth Éva. TV + SztárokOrigoConchita Wurst szőke lett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180531-conchita-wurst-szoke-lett-foto.htmlSzinte rá sem lehet ismerni Conchita Wurstra: levágatta és szőkére festette a haját. TV + SztárokOrigoMeghan Markle édesapja, Thomas tagadja, hogy lányától kért volna pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20180531-meghan-markle-edesapja-thomas-tagadja-hogy-lanyatol-kert-volna-penzt.htmlMeghan Markle édesapja, Thomas tagadja, hogy valaha is pénzt kért volna a lányától. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.