Úgy tűnik már biztos: Hosszú Katinak és Shane Tusup válnak. Hosszú már levelet is írt az úszószövetségnek az üggyel kapcsolatban. 

Tudvalóvelő, hogy Hosszú Katinka kapcsolata nem volt felhőtlen az utóbbi időben az úszószövetséggel, ahogyan az is, hogy válnak edző-férjével, Shane Tusuppal. Ezzel kapcsolatban pedig levelet írt az úszószövetségnek.

A levélben kijelentette, hogy a továbbiakban nem Tusuppal készül, így az edző havi 1 millió forintos fizetéstől esik majd el. 

Hosszú Katinka jó kapcsolatot igyekszik ápolni az úszószövetséggelForrás: Instagram/Hosszú Katinka

"Amióta Katinka szakított Shane-nel, sokkal közvetlenebbül kommunikál a szövetséggel. Írt egy kulturált hangvételű levelet arról, hogy a továbbiakban nem az amerikaival készül. Sokkal nyitottabbnak tűnik, már lehet vele párbeszédet folytatni, s hamarosan Sós Csaba szövetségi kapitánnyal is egyeztet majd" – árulta el a Blikknek a MÚSZ ügyeiben jártas informátoruk.

Hosszú Katinka PR menedzserétől, Kiss Kinga pedig az alábbit nyilatkozta a lapnak: "Igyekszünk korrekt viszonyt ápolni a szövetséggel. Katinka már a Facebook-posztja előtt levélben tájékoztatta Sós Csabát, Wladár Sándort és a MÚSZ-t arról, mire készül."