Kim Kardashian egy átlátszó, zacskószerű ruhában indult el otthonról

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Taylor Hill -
átlátszó fashion week Kim Kardashian ruha zacskó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni, ki tervezte azt a ruhát, amelyet Kim Kardashian viselt a minap, de annyi biztos, hogy első ránézésre egy uzsonnászacskó vagy egy szemeteszsák jut róla eszünkbe. 

"Vegyél fel valamit. Már túl öreg vagy ehhez" - írta az egyik kommentelő Kim Kardashian képe alá, amelyen a botrányhősnő mindössze egy uzsonnászacskóra vagy szemeteszsákra emlékeztető ruhát visel, ami teljesen átlátszik.

Ezt még megfejelte egy taljesen átlátszó cipővel is, és egy ezüst bugyival is.

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Fürdőruhába bújt Mádai Vivien: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-furdoruhaba-bujt-madai-vivien-foto.htmlMádai Vivien fürdőruhás fotót posztolt a közösségi oldalára. Rajongói elhalmozták lájkokkal. TV + Sztárok--Exkluzív interjú Conchita Wursttal: így változott meg az élete, mióta bejelentette, hogy HIV-pozitívhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-exkluziv-interju-conchita-wursttal.htmlA 25. Life Ball házigazdája Conchita Wurst volt, akiről néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy HIV pozitív. Conchita sokadjára ad interjút nekünk, de most kivételesen nem csak vidám témákról beszélgettünk. Arról is kérdeztük, miként változott meg az élete azóta, hogy felfedte státuszát.TV + SztárokOrigoÉrtékelt A Nagy Duett győztes párosa: "Nem volt papírforma"http://www.life.hu/sztarok/20180604-ertekelt-a-nagy-duett-gyoztes-parosa-nem-volt-papirforma.htmlA Nagy Duett 6. évadának nyertese Horváth Tamás és Balázs Andi lett. A show után értékelt a nyertes páros: elárulták, szerintük mennyire volt papírforma a győzelmük, na meg a nagy titkot, hogyan fogják megünnepelni a győzelmet.TV + SztárokOrigoKözeleg az OTP Business Társasházi Pályázatának beadási határidejehttp://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20180604-otp-palyazat.htmlIdén tízéves az OTP Business Társasházi Pályázata, amelyen a társasházak bármilyen célú fejlesztési támogatásra pályázhatnak egy egyszerű online űrlapon keresztül. Húsz lakóközösség összesen húszmillió forint vissza nem térítendő támogatást nyerhet, akár liftfelújítás, akár játszótér, akár folyosói wifi kiépítése a cél, ha betartják a közelgő, június 17-i határidőt.HirdetésÁlhírek jelentek meg az interneten Caramelről és beteg kislányárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-alhirek-jelentek-meg-az-interneten-caramelrol-es-beteg-kislanyarol-szofi.htmlÁlhíreket terjesztenek kamuoldalak a közösségi oldalon Caramelről és beteg kislányáról. Az énekes bejegyzésben figyelmeztette rajongóit, ne dőljenek be ezeknek. TV + Sztárok--Kiderült, miről beszélgetett Hosszú Katinka és Bodrogi Viktor a titkos találkozónhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-kiderult-mirol-beszelgetett-hosszu-katinka-es-bodrogi-viktor-a-titkos-talalkozon.htmlBár személyesen is találkoztak nemrég, úgy tűnik, mégsem Bodrogi Viktorral folytatja tovább a felkészülést Hosszú Katinka. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.