Megyeri Csilla elárulta, milyen kapcsolat fűzi Dzsudzsák Balázshoz

párkacsolat Megyeri Csilla szerelem pletyka Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta, mi van közte és Dzsudzsák Balázs között.

Napok óta terjed a pletyka, miszerint van valami Dzsudzsák Balázs és Megyeri Csilla között, ugyanis a két celebről közös fotó készült, amint egy asztalnál ülve beszélgetnek másik két ember társaságában. A csinos műsorvezető most tiszta vizet öntött a pohárba és a TV2 műsorában elárulta, mi az igazság.

Semmi nincs. Véletlenül összefutottunk, közös baráti társassággal, ott ült az étterem asztalánál, csak mellette volt hely. Egy barátnőmmel érkeztem és egy másik barátnőm ült az asztalnál" – nyilatkozta a műsorvezető.

Csilla ezután elmondta, hogy korábbról már ismerték egymást a focistával, de egyébként nem tartják a kapcsolatot és a mostani találkozó után sem keresték egymást.

Az előző párom futballista és ők együtt kerültek annak idején a Loki NBI-es csapatához, és onnan ismerem. Egy Loki vacsora keretén belül váltottunk pár szót, ennyi."

Nádai Anikó újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180604-ujra-szerelmes-nadai-aniko.htmlNádai Anikó márciusban szakított Aurelióval. A műsorvezető sokáig nem szomorkodott, őszintén vallott a Fókusz Pluszban arról, hogy újra rátalált a szerelem.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÁlhírek jelentek meg az interneten Caramelről és beteg kislányárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-alhirek-jelentek-meg-az-interneten-caramelrol-es-beteg-kislanyarol-szofi.htmlÁlhíreket terjesztenek kamuoldalak a közösségi oldalon Caramelről és beteg kislányáról. Az énekes bejegyzésben figyelmeztette rajongóit, ne dőljenek be ezeknek. TV + Sztárok--Kiderült, miről beszélgetett Hosszú Katinka és Bodrogi Viktor a titkos találkozónhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-kiderult-mirol-beszelgetett-hosszu-katinka-es-bodrogi-viktor-a-titkos-talalkozon.htmlBár személyesen is találkoztak nemrég, úgy tűnik, mégsem Bodrogi Viktorral folytatja tovább a felkészülést Hosszú Katinka. TV + SztárokOrigoTahi Tóth László özvegyét, Kárászy Szilviát becsapta egy ismerősükhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-tahi-toth-laszlo-ozvegyet-karaszy-szilviat-becsapta-egy-ismerosuk.htmlTahi Tóth László özvegye egyedül küzd meg a gyásszal, de most így érzi jól magát. Nem vágyik társasárgra főleg azután, hogy egy barátjuk becsapta őt: visszaélt minden bizalmával. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEnnyibe kerülhet Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvője http://www.life.hu/sztarok/20180604-ennyibe-kerul-liptai-cludia-es-pataki-adam-eskuvoje.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám nagyban készülnek a nagy napjukra, amely nem lesz olcsó mulatság... TV + Sztárok--Újabb részletek derültek ki Liptai Claudia lánybúcsújárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-ujabb-reszletek-derultek-ki-liptai-claudia-lanybucsujarol.htmlA napokban tartotta lánybúcsúját Liptai Caludia, ami elvileg titkos lett volna, de egyre több részlet derül ki a buliról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.