Nótár Mary és Jolly is benne lehet a legújabb valóságshow-ban

Galambos Lajos Zenebutik Nótár Mary valóságshow Lagzi Lajcsi Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a mulatós zene nagyjai is betekintsét engednek magánéletükbe abban a legújabb valóságshowban, melyben Nótár Mary és Jolly már biztosan szerepelnek. 

"Igen, szerepelni fogok ebben a műsorban, sőt, a főcímdalát is én készítem. Profi kamerával fogjuk rögzíteni az életemet. A családom is szerepel benne, de főképp a zenei pályámat szeretném bemutatni a nézőknek" - mondta Jolly a Borsnak. A lap ugyanis úgy tudja, hogy a Zenebutik csatorna új valóságshow-val rukkol elő, melynek szereplő nagyrészt a mulatós zene nagyjai közül kerülnek ki.

Jolly már biztosan szerepel a valóságshow-ban Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán

Egy bennfentestől úgy tudják, hogy nem egy klasszikus beköltözős valóságshow-ra kell számítani, inkább az Édes Élet mintáját kell elképzelni. Egy másik bennfentestől azt is megtudták, hogy valószínűleg az alábbiak lesznek a szereplők között: Galambos Lajos, Nótár Mary, Bárány Attila, Tarcsi Zoltán Jolly, valamint DJ Lotters.

A Bors megkereste a TV2 sajtóosztáját is, kérdésükre az alábbi válasz érkezett:

"Augusztusban Az élet dalos oldala címen rendhagyó, zenés realityvel színesíti kínálatát a Zenebutik. A műsorban ezúttal a csatorna népszerű sztárjainak magánéletébe is betekintést nyerhetnek a nézők. A hírességek egyéni videókon keresztül mutatják majd be mindennapjaikat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.