Bochkor Gábor kiakadt: beszólt neki egy hallgató

Forrás: Music FM / Facebook -
Music Fm műsorvezető rádió kiakadás beszólás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hallgató beszólt Bochkor Gábornak a Music FM reggeli műsorában, mondván, jól hallható, hogy a műsorvezető néha csámcsogva eszik adás közben.

Bochkor Gábor igencsak kiakadt, amikor egy hallgató azt üzente neki, hogy ne egyen műsor közben, mert hallatszik, ahogyan csámcsog.

Na, ezt kikérem magamnak. Csak akkor eszem adás közben, amikor ételkóstoló van egy téma miatt. De akkor is, csak akkor beszélek, ha már lenyeltem a falatot. Egyedül Gyuri szokott itt enni adás közben, de csak akkor, ha éppen zene van, semmiképpen nem beszélgetés közben" – idézi a rádiós szavait a Ripost.

Bochkor Gábor kiakadt Forrás: Music FM / Facebook
Hosszú Katinka visszakapta Facebook-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-hosszu-katinka-visszakapta-facebook-oldalat.htmlHosszú Katinka eltűnt Facebookról azután, hogy bejelentette, Shane-nel végleg elválnak útjaik. Most azonban visszatárt a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoNövényi Norbertet börtönbüntetésre ítéltékhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-novenyi-norbertet-bortonbuntetesre-iteltek.htmlÉvek óta húzódó adócsalási ügyben hozott ítéletet a Fővárosi Törvényszék: nem jogerősen börtönre ítélték Növényi Norbertet. TV + Sztárok--Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai Nánási Pál kamerája előtt vetkőztek le: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjai-nanasi-pal-kameraja-elott-vetkoztek-le-fotok.htmlNánási Pál kérésére ledobták a textilt az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai. TV + Sztárok--Ezeket kérte lakosztályába Priscilla Presley http://www.life.hu/sztarok/20180605-ezeket-kerte-lakosztalyaba-oltozojebe-priscilla-presley.htmlA mai napon érkezik Budapestre Priscilla Presley, aki különleges kéréssel fordult budapesti vendéglátói felé. TV + Sztárok--A magyar válogatott focista, Bosnjak Predrag szalagkorlátnak ütközötthttp://www.life.hu/sztarok/20180605-a-magyar-valogatott-focista-bosnjak-predrag-szalagkorlatnak-utkozott.htmlAz M1-es autópályán csúszott meg Bosnjak Predrag autója, ezután a szalagkorlátnak ütközött. Megsérült a térde.TV + SztárokOrigoSchobert Lara énekel és sportol: elárulta népszerűségének titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20180604-schobert-lara-enekel-es-sportol-elarulta-nepszerusegenek-titkat.htmlRubint Réka és Schobert Norbi kislánya, Lara még csak 14 éves, máris nagyon népszerű. Most elárulta, mi az oka annak, hogy ennyien követik, szeretik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.