Kiderült, hogy becézi párja Takács Nikolast a hálószobában: videó

Takács Nikolas hálószoba becézés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takács Nikolas magánéletéről nem sokat tudhattunk meg az évek alatt, azonban duett partnere, Tápai Szabina egy intim titkot szedett ki belőle.

Takács Nikolas és Tápai Szabina A Nagy Duett című műsorban egy párt alkottak. A műsor végén a kamerák előtt faggatták egymást és közben intim titkok is kiderültek róluk.

Kiderült, hogy Kucsera Gábor nem szólal meg szeretkezés közben, Szabina viszont pajzán dolgokról beszél, sőt azt is megtudtuk, hogy

Nikolast Mackónak becézi a párja a hálószobában.

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai Nánási Pál kamerája előtt vetkőztek le: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjai-nanasi-pal-kameraja-elott-vetkoztek-le-fotok.htmlNánási Pál kérésére ledobták a textilt az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai. TV + Sztárok--Eva Longoria bármikor megszülhet: óriási a pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180605-eva-longoria-barmikor-megszulhet-oriasi-a-pocakja.htmlBármelyik pillanatban megszülhet Eva Longoria, legalábbis erről árulkodik a színésznő friss fotója. TV + Sztárok--Pintér Tibor házasként beleszeretett tanítványábahttp://www.life.hu/sztarok/20180605-pinter-tibor-hazaskent-beleszeretett-tanitvanyaba.htmlPintér Tibor Várkonyi Andrea vendége volt a Micsoda Nők! című műsorban, itt vallott legnagyobb szerelmi drámájáról: házasként beleszeretett tanítványába TV + SztárokOrigoVezetés közben kigyulladt Bódi Csaba autójahttp://www.life.hu/sztarok/20180605-vezetes-kozben-kigyulladt-bodi-csaba-autoja.htmlÉletveszélybe került Bódi Csaba, vezetés közben gyulladt ki alatta az autó: másdoperceken múlt az élete. TV + SztárokOrigoNövényi Norbertet börtönbüntetésre ítéltékhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-novenyi-norbertet-bortonbuntetesre-iteltek.htmlÉvek óta húzódó adócsalási ügyben hozott ítéletet a Fővárosi Törvényszék: nem jogerősen börtönre ítélték Növényi Norbertet. TV + Sztárok--Stephen Belafonte, Mel B exférje attól fél, hogy az énekesnő meg akarja ölnihttp://www.life.hu/sztarok/20180605-stephen-belafonte-mel-b-exferje-attol-fel-hogy-az-enekesno-meg-akarja-olni.htmlAzonnali védelmet kért a bíróságtól Mel B exférje, ugyanis úgy érzi, egykori felesége meg akarja ölni, vagy börtönbe akarja küldeni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.