Ők lesznek idén a Balatoni Nyár műsorvezetői

Forrás: Kaszner Nikolett -
MTVA műsorvezető Szabó Erika Balatoni nyár (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 18-tól indul a Balatoni Nyár, a Duna Televízió népszerű magazinműsora. Immár az is kiderült, kik lesznek idén a műsorvezetők.

Újoncként csatlakozik az immár nyolcadik évadához érkező Balatoni Nyár csapatához Szabó Erika és Forró Bence. A magazinműsorban Erika Vida Péter partnereként, Bence pedig Kraszkó Zita oldalán köszönti majd a nézőket. Őket vezeti majd fel Rátonyi Kriszta és Harsányi Levente az első hetekben.

A műsor ebben az évben is június közepétől augusztus végéig jelentkezik a hét minden napján – hétfőtől szombatig reggel 8 és 10 óra között, vasárnap 6.45-től 8-ig – a Balaton partjáról, bemutatva a magyar tenger jellegzetességeit, amelyek évről évre csalogatják az ide látogatókat. A stáb az első héten például a híres balatoni lángos nyomába ered majd, felkutatva a legjobbat. A műsorban idén is naponta egy-egy környékbeli település kerül majd bemutatásra, vendégként érkeznek a legnépszerűbb és legismertebb hazai előadók, énekesek, akik zenélnek is a nézőknek, a műsorba várják nemzetközi versenyeik előtt vagy után sikeres sportolóinkat, és a gasztronómia is jelentős szerepet kap majd. Kovács Lázár mellett, aki a tavalyi évben is a műsor séfje volt, több hazai szakember is vállalta, hogy néhány ismert vagy éppen újragondolt nyári fogás segítségével receptötleteket ad a nézőknek a forró napokra.

Új rovatokkal is jelentkezik a műsor, a nézők megismerhetik többek között a környező települések vasútállomásainak történetét, bepillanthatnak a magyar Toszkánaként is ismert Balaton-felvidék csodálatos konyhakertjeinek világába, de bemutatják a legnépszerűbb futó- és túraútvonalakat is a tó körül.

Vida Péter és Szabó Erika Forrás: Kaszner Nikolett

A Balatoni Nyár a Duna Televízió népszerű műsora, a nézők minden évben várják, nem véletlen, hogy immár nyolcadik éve töretlenül követik nemcsak a képernyőn, de a közösségi médiában is. Idén is érdemes lesz a Balatoni Nyárral indítani a vakáció napjait, hiszen a sporttól a zenén át egészen a gasztronómiáig és a turizmusig érdekesebbnél érdekesebb témákat mutatnak majd be a műsorvezető párosok és a meghívott vendégek" – árulta el Medveczky Balázs, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. Televíziós Médiaszolgáltatási Igazgatója.

A Balatoni Nyár a hét minden napján látható lesz, hétfőtől szombatig friss adásokkal, vasárnaponként pedig a hét legjobb pillanatait összefoglaló epizóddal várja az érdeklődőket a televízió elé, és természetesen a forgatási helyszínre, a révfülöpi mólóra is, ahol a közönség a műsor részesévé válhat, találkozhat a vendégekkel és a műsorvezetőkkel egyaránt.

Jordán Tamás újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180606-jordan-tamas-ujra-szerelmes-szinesz.htmlÚj párja van a 75 esztendős Jordán Tamásnak. A színészre egy negyvenes hölgy személyében talált rá a boldogság. TV + Sztárok--Pataki Ági volt modell nyilatkozott a #metoo-mozgalomrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-pataki-agi-volt-modell-nyilatkozott-a-metoo-mozgalomrol.htmlA férfi modellek éppúgy nincsenek biztonságban, mint a nők, de ők is éppúgy hallgatnak, mert féltik a munkájukat. Az In Style magyar kiadása 19 oldalas összeállításában megszólalnak tapasztalataikról azok, akiknek a testük a munkaeszközük, vagyis am is aktív, és egykori modellek. TV + Sztárok--A Feleségek luxuskivitelben szereplő egy talkshow-ban csapnak összehttp://www.life.hu/sztarok/20180606-a-felesegek-luxuskivitelben-szereplo-egy-talkshowban-csapnak-ossze.htmlSokan azt hitték, hogy az évadzáró résszel luxusfeleségek nélkül maradunk egy időre, ám ők nem szeretnék elvarratlanul hagyni a szálakat, így egy talkshow-ban beszélik meg a vitás kérdéseket. Hatalmas összecsapásra és elképesztő titkokra lehet számítani. TV + SztárokOrigoFrenreisz Károly fontos irathoz jutott hozzá Latinovits Zoltán halálával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-frenreisz-karoly-fontos-irathoz-jutott-hozza-latinovits-zoltan-halalaval-kapcsolatban.htmlLatinovits Zoltán 42 évvel ezelőtt halt meg, egy vonat ütötte el a színészlegendát. Halálát sok titok lengte körül, de testvére, Frenreisz Károly végre megszerzett egy fontos iratot a színészlegenda halálával kapcsolatban. TV + Sztárok--Novodomszky Éva és férje, Salvo házassága tönkrementhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-novodomszky-eva-es-ferje-salvo-hazassaga-tonkrement.htmlVálik a Magyar Televízió népszerű műsorvezetője, Novodomszky Éva. A pár házasságának válsága nem újkeletű, már másfél éve külön élnek, csak nem beszéltek róla. TV + Sztárok--Csernus Imre megmutatta igazi arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20180606-csernus-imre-megmutatta-igazi-arcat-interju.htmlDr. Csernus Imre most nem másokról, hanem saját magáról írt egy könyvet, amelyben kendőzetlenül és tabuk nélkül kitér arra is, neki "milyen hangok szólnak a fejében", valamint megismerhetővé tette igazi arcát. A Life.hu a jelenlegi életéről kérdezte a híres pszichiátert. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.