Oszvald Marika ruháit ellopták autójából: nagyon értékes darabok voltak

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
Oszvald Marika ruha autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsijából lopták ki Oszvald Marika számára értékes fellépőruhákat és értékeket. A mindig mosolygós művésznő csak zokogott.

Oszvald Marikát saját lakása előtt fosztották meg értékeitől, vagyis fellépőruháitól. A tolvajok az autójából lopták el a ruhaneműket, a művésznő vigasztalhatatlan volt.

Oszvald Marikát kifosztottáj Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

bőröndbe pakoltam be a nyaralómban a fellépőruháimat, a cipőimet, az ékszereket, mert az augusztusi Budavári Palotakoncertek próbája után indultunk volna

Eredeti kalocsai ruha, az eszmei értéke több százezer forint,

Annyira sajnáltam szegényt! Régóta ismerem Marikát, mindig vidám és mosolyog, de most csak zokogott"Blikk

A Facebookon üzenget egymásnak Majka és Jollyhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-a-facebookon-uzenget-egymasnak-majka-es-jolly-botrany.htmlKommentháború alakult ki a Facebookon Majka és Jolly között. A vitát a VOLT Fesztivál idei himnusza váltotta ki. TV + SztárokOrigoNövényi Norbert megszólalt az ítéletről: nem tartja igazságosnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-novenyi-norbert-megszolalt-az-iteletrol-nem-tartja-igazsagosnak.htmlA Fővárosi Törvényszék 3 év négy hónap börtönbüntetésre ítélték adócsalás és magánokirat-hamisítás vádjával. Az ítélet nem jogerős, az olimpikon fellebbezik. TV + Sztárok--Ők lesznek idén a Balatoni Nyár műsorvezetőihttp://www.life.hu/sztarok/20180606-ok-lesznek-iden-a-balatoni-nyar-musorvezetoi-szabo-erika.htmlJúnius 18-tól indul a Balatoni Nyár, a Duna Televízió népszerű magazinműsora. Immár az is kiderült, kik lesznek idén a műsorvezetők. TV + SztárokOrigoJordán Tamás újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180606-jordan-tamas-ujra-szerelmes-szinesz.htmlÚj párja van a 75 esztendős Jordán Tamásnak. A színészre egy negyvenes hölgy személyében talált rá a boldogság. TV + Sztárok--Pataki Ági volt modell nyilatkozott a #metoo-mozgalomrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180606-pataki-agi-volt-modell-nyilatkozott-a-metoo-mozgalomrol.htmlA férfi modellek éppúgy nincsenek biztonságban, mint a nők, de ők is éppúgy hallgatnak, mert féltik a munkájukat. Az In Style magyar kiadása 19 oldalas összeállításában megszólalnak tapasztalataikról azok, akiknek a testük a munkaeszközük, vagyis am is aktív, és egykori modellek. TV + Sztárok--A Feleségek luxuskivitelben szereplő egy talkshow-ban csapnak összehttp://www.life.hu/sztarok/20180606-a-felesegek-luxuskivitelben-szereplo-egy-talkshowban-csapnak-ossze.htmlSokan azt hitték, hogy az évadzáró résszel luxusfeleségek nélkül maradunk egy időre, ám ők nem szeretnék elvarratlanul hagyni a szálakat, így egy talkshow-ban beszélik meg a vitás kérdéseket. Hatalmas összecsapásra és elképesztő titkokra lehet számítani. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.