Milliókat akarnak kicsalni Korda Györgytől és Balázs Kláritól

Forrás: Viasat3 -
Korda György átverés Balázs Klári milliók internet csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendszeresen akarnak nagyobb összegeket kicsalni csalók a Korda házaspártól. Szerencsére ők résen vannak és nem hagyják magukat átverni.

Nemrég írtunk arról, hogy valaki hamis jegyeket árult az interneten Korda György és Balázs Klári nem létező koncertjére, most pedig kiderült az is, hogy nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy csalók a házaspár népszerűségéből akartak pénzt csinálni. Az énekesnő a hot! magazinnak elárulta, már szinte hozzászoktak ahhoz, hogy egyesek nagyobb összegeket akarnak kicsalni belőlük.

Sok szeretetet kapunk, de a közösségi oldalon megtalálnak minket a kóklerek is, akik milliókat akarnak kicsalni tőlünk, halálos betegséggel küzdő gyerekekre hivatkozva, de sajnos mindig rá kell jönnöm, hogy ezeknek az embereknek a nagy része nem őszinte velünk. Rengeteget jótékonykodunk, de ezt sosem verjük nagydobra. Amikor viszont ilyen erőszakos eszközökkel próbálnak befolyásolni bennünket, kierőszakolni a pénzünket, az bosszantó és szomorú. Ezeket a problémákat nem feladatunk megoldani. Mi pontosan tudjuk, hogy kinek mikor és hol van szüksége a segítségünkre" – mesélte Balázs Klári.

A Korda házaspárt sokan át akarják verni Forrás: Viasat3
Összeházasodott Liptai Claudia és Pataki Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-osszehazasodott-liptai-claudia-es-pataki-adam-eskuvo.htmlA hírek szerint Liptai Claudia és kedvese, Pataki Ádám polgári szertartás keretén belül, szűk családi körben hivatalosan is összeházasodott. TV + Sztárok--Németh Kristóf tervezi a lánykérést: a gyermekvállaláson is gondolkozikhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-nemeth-kristof-tervezi-a-lanykerest-a-gyermekvallalason-is-gondolkozik.htmlNémeth Kristóf kapcsolata tökéletesen működik, olyannyira, hogy már a lánykérésen gondolkodik a színész, de a közös gyerekvállalás is szóba került köztük. TV + SztárokOrigoMegvan Meghan Markle hasonmása: Erica Lauren plus size modell azhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-megvan-meghan-markle-hasonmasa-erica-lauren-plus-size-modell-az.htmlMegtalálták Meghan Markle hasonmását, aki ráadásul egy plus size modell. Ugyan az alkatuk különbözik, de arcvonásaik egyezősége döbbenetes. TV + Sztárok--Feczesin Róbert és Kelemen Henrietta egy párhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-feczesin-robert-es-kelemen-henrietta-egy-par-dukai-regina-ex.htmlÚj párja van Dukai Regina exének: Feczesin Róbertre a 2014-es szépségkirálynő, Kelemen Heni személyben talált rá a boldogság. TV + Sztárok--Jolly fel akarja jelenteni Majkáthttp://www.life.hu/sztarok/20180607-jolly-fel-akarja-jelenteni-majkat.htmlMajka, Curtis és Jolly között nagyon eldurvult a vita a közösségi oldalon. Minden azzal kezdődött, hogy a mulatós sztár kifejezte véleményét a rapper új slágerérő, melyre először Curtis, majd Majka reagált. Jolly feljelentést fontolgat. TV + Sztárok--Galambos Lajos lánya úgy néz ki, mint egy amerikai világsztár: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180607-galambos-lajos-lanya-ugy-nez-ki-mint-egy-amerikai-vilagsztar-foto.htmlGalambos Lajos lánya felnőtt nővé érett, aki lefogyott és egy igazi szépség lett belőle. Képeitől leesik az állad. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.