Meleg, de zivataros idő lesz vasárnap

Forrás: AFP -
zivatar időjárás vasárnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fázni nem, de ázni fogunk.

Vasárnap a napos-gomolyfelhős időben szórványosan újabb záporok, zivatarok alakulhatnak ki. A szél csak zivatarok idején támadhat fel. A csúcshőmérséklet 28-33 fok között alakul.

Forrás: AFP

Másodfokú riasztást adtak ki heves zivatarok miatthttp://www.life.hu/news/20180609-masodfoku-riasztast-adtak-ki-heves-zivatarok-miatt-idojaras.htmlSzombaton többfelé - leginkább a középső, déli és dunántúli tájakon - várhatók záporok, zivatarok, a legtöbb napsütés keleten, északkeleten ígérkezik, ott a legkisebb az esély esőre. Az északkeleti szél többfelé élénk, zivatarok idején erős, viharos lesz. Reggel 15-21, délután 27-32 fokot mérhetünk. News--VV Fanni-ügy: elkészült a csomagtartóban talált kötélről vett DNS-minták vizsgálatahttp://www.life.hu/news/20180609-vv-fanni-ugy-elkeszult-a-csomagtartoban-talalt-kotelrol-vett-dnsmintak-vizsgalata.htmlFordulóponthoz érkezett a nyomozás Novozánszki Fanni halálának ügyében. A Blikk úgy tudja, elkészült a csomagtartóban talált kötélről vett DNS-minták vizsgálata, így végre kiderülhet, ki segíthette a fiatal nő feltételezett gyilkosát! News--Vihar és jégeső miatt adott ki riasztást az OMSZhttp://www.life.hu/news/20180606-vihar-es-jegeso-miatt-adott-ki-riasztast-az-omsz-szerdan.htmlAz OMSZ majdnem az egész országra riasztást adott ki: vihar, jégeső várható szerda kora este. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.