Cinthya Dictator úgy néz ki legújabb fotóján, mint egy beteg kisfiú

kisfiú Cinthya Dictator beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator legutóbbi fotója mellett nem tudunk szó nélkül elmenni: úgy fest, akár egy beteg, anorexiás kisfiú.

Egyre rövidebb és világosabb Cinthya Dictator haja, ő maga pedig lassan elfogy... legutóbbi művészfotóján jól látható, hogy Cinthya Dictator már csak árnyéka régi önmagában. Egy hatalmas gyönyörű padon ül, ruhátlanul, testét csupán egy fehér lepedő takarja. Így is látszik, hogy a fiatal celeb csont és bőr, arca pedig nagyon szomorú. Mi lehet vele?

#myphotography

CINTHYA DICTATOR ® (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

Celebek, akik extrém fóbiával küszködnek: Pamela Anderson és Nicole Kidman is retteghttp://www.life.hu/sztarok/20180611-celebek-akik-extrem-fobiaval-kuszkodnek-pamela-anderson-es-nicole-kidman-is-retteg.htmlSzinte nincs olyan ember, akinek ne lenne fóbiája, a legnagyobb sztárokat sem kerülte el hát a rettegés. A legkisebb állatoktól vagy különböző tárgyaktól töri ki a celebeket a frász, de jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül. Pamela Anderson és Nicole Kidman is küzdenek a félelmeikkel. TV + SztárokOrigoPalvin Barbara cicit villantott elképesztően szexi fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-palvin-barbara-cicit-villantott-elkepesztoen-szexi-fotojan.htmlPalvin Barbi a világ egyik legkeresettebb modellje, közösségi oldalának 8 milliós követőtáborát pedig most egy igencsak szexi fotóval örvendeztette meg. TV + Sztárok--Meghan Markle szeplőit tetováltatják magukra az emberekhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-meghan-markle-szeploit-tetovaltatjak-magukra-az-emberek.htmlMeghan Markle megjelenését másolják az emberek: arcukat tetováltatják a hercegné miatt. TV + Sztárok--Polgár Peti paródiát készített a Volt Fesztivál himnuszárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-polgar-peti-parodiat-keszitett-a-volt-fesztival-himnuszarol.htmlCsípős humorával senkit sem kímél Polgár Péter, aki most a VOLT Feszvitál himnuszáról készített paródiát. Úgy tűnik, nem tetszik neki, amit Majka, Curtis és Pápai Joci alkotott. TV + Sztárok--Visszavonul Madaras Norbert és Varga Dániel http://www.life.hu/sztarok/20180611-visszavonul-madaras-norbert-es-varga-daniel.htmlA kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó Madaras Norbert és az egyszeres ötkarikás győztes Varga Dániel bejelentette visszavonulását.TV + Sztárok--György herceg játékfegyverrel játszott: kiakadtak a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-gyorgy-herceg-jatekfegyverrel-jatszott-kiakadtak-a-kommentelok.htmlGyörgy herceg valószínűleg nem is tudja, hogy egyetlen fotójával felháborodási hullámot szült. A napsütésben játszott egy játékfegyverrel, ez akasztotta ki az embereket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.