Kelemen Anna dühöng: ellopták intim képeit

Forrás: Instagram/kelemenanna -
Kelemen Anna intim fotó lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna kiakad: egy ismeretlen nő hirdeti magát meztelen fotóival. Az egykori playmate nem hagyja annyiban a dolgot.

Kelemen Anna megtalálta magát egy olasz oldalon, ahol egy fiatal nő az ő meztelen fotóival hirdeti magát. Az egykori nyuszilány nagyon kiakadt, hiszen ezáltal az ő saját üzlete is romlik.

Kelemen Anna Forrás: Instagram/kelemenanna

Egy ismeretlen hölgy küldte el az oldal elérhetőségét és a rólam készült képeket. Nem szoktam az ilyesmit elolvasni, de most fennakadt a szemem! Ezek egyértelműen az én fotóim, de az oldalhoz nincs közöm, Budapesten vagyok, nem pedig Olaszországban. Elegem van abból, hogy egyes csajok úgy gondolják, minden felelősség nélkül visszaélhetnek a fotóimmal. Ki mer engem hamisítani? Kelemen Annából csak egy van, és ha kell, levédetem magam! - kezdte ingerülten Annácska.

Több partnerem panaszkodott, hogy rettegnek a netes fotók miatt, mert ki tudja, kit rejt valójában a kép. Ezzel a csalással az én renomémat rombolják, nem akarom, hogy a továbbiakban bárki összezavarja a magyar partnereimet, hiszen ők a valódi Kelemen Anna-élményre vágynak! - mondta a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.