Varga Izabella alak fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Izától nagyon távol áll a magamutogatás, de a sugárzó szépsége és csodálatos alakja az egyszerű, visszafogott fotókon is látszik. A rajongók is észreveszik!

Varga Iza mindig csodálatosan néz ki, de az edzés azért megtette hatását. A színésznő ugyan nem szokott sem fürdőruhás, sem egyéb villantós fotót közzétenni, szuper alakja a visszafogott, de ugyanakkor rendkívül dögös ruhákban is nagyon jól látszik. Természetesen a rajongók figyelmét sem kerülték el Varga Iza tökéletes formái, nem győzték őt dicsérni. "Mesésen nézel ki, Iza" - írta az egyik kommentelő, de több hasonló hozzászólás is olvasható a színésznő legutóbbi képe alatt. "Ezt hogy csinálod? Egyre szebb vagy!" - említette meg egy másik rajongó.

Varga Izabella (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés,

Tóth Gabi félmeztelen fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-toth-gabi-felmeztelen-fotot-posztolt-magarol.htmlTóth Gabi egy félmeztelen fotót töltött fel közösségi oldalára rajongói legnagyobb örömére. TV + SztárokOrigoVerebes István első felesége prostituált volthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-verebes-istvan-elso-felesege-prostitualt-volt.htmlVerebes István saját könyvében vallott múltja pikáns részletéről. Kiderült, hogy első felesége prostituált volt. TV + SztárokOrigoKelemen Anna dühöng: ellopták intim képeithttp://www.life.hu/sztarok/20180612-kelemen-anna-duhong-elloptak-intim-kepeit.htmlKelemen Anna kiakad: egy ismeretlen nő hirdeti magát meztelen fotóival. Az egykori playmate nem hagyja annyiban a dolgot.TV + Sztárok--Hódi Pamela beperelte Berki Krisztiánt: Nati nevelése a téthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-hodi-pamela-beperelte-berki-krisztiant-nati-nevelese-a-tet.htmlHódi Pamela harcol kislánya, Natika elhelyezése miatt. Nem akarja, hogy fele-fele arányban neveljék a kislányt.TV + Sztárok--Cinthya Dictator úgy néz ki legújabb fotóján, mint egy beteg kisfiúhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-cinthya-dictator-ugy-nez-ki-legujabb-fotojan-mint-egy-beteg-kisfiu.htmlCinthya Dictator legutóbbi fotója mellett nem tudunk szó nélkül elmenni: úgy fest, akár egy beteg, anorexiás kisfiú.TV + SztárokOrigoPolgár Peti paródiát készített a Volt Fesztivál himnuszárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-polgar-peti-parodiat-keszitett-a-volt-fesztival-himnuszarol.htmlCsípős humorával senkit sem kímél Polgár Péter, aki most a VOLT Feszvitál himnuszáról készített paródiát. Úgy tűnik, nem tetszik neki, amit Majka, Curtis és Pápai Joci alkotott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.