Angyalföldi raktártűz: rongálás miatt indított eljárást a rendőrség

gyújtogatás raktártűz rendőrség eljárás nyomozás Angyalföld
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rongálás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen a rendőrség a szerdán a XIII. kerületi Frangepán utcában kigyulladt raktártűz ügyében - írta a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint az oltási munkálatok még tartanak, a tűzben nem sérült meg senki.

A műszaki berendezéseket tároló, háromezer négyzetméteres raktárban szerda délelőtt keletkezett tűz. A környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek korábban elmondta: a tüzet kora délutánra sikerült "lefeketíteni", azaz a lánggal égést megszüntetni, jelenleg az izzó, parázsló részeket oltják. A tűz nem terjedt át a közelben álló háromemeletes irodaépületre.
Hozzátette: az oltás során a katasztrófavédelem mobil laborja méréseket végzett, de nem mértek a lakosságra veszélyes koncentrációt semmilyen anyagból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.