Kerényi Miklós Gábor vita Verebes István botrány KERO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verebes István egy interjúban azzal vádolta Kerényi Mikós Gábort, hogy egyszer üvöltözött vele. Kero most nyílt levélben szólt vissza neki.

Verebes István a Független Hírügynökségnek adott interjúban vádolta meg Kerót azzal, hogy egyszer üvöltözött vele.

Elkezdett üvöltözni, mondtam, hogy amíg én a színpadon vagyok, ezen a hangon nem beszélhet. De megint üvöltött, mondtam, ne üvöltsél, mert odamegyek és úgy pofon váglak, hogy kirepül a fogsorod. Erre azt mondta, hogy akkor szünet. Velem soha többé nem kiabált" – nyilatkozta a színész.

Az interneten üzenget egymásnak Verebes István és Kero Forrás: MTI/Zih Zsolt, Mokka

Kerényi Miklós Gábor sem hallgatott sokáig, hivatalos Facebook oldalán szólt vissza Verebesnek. Ő máshogyan emlékszik vissza az esetre és abban a hitben élt, hogy a színész tiszteli őt.

Úgy hittem, hogy gond nélkül szimpatizálsz velem és elismered azt a munkát - a rendezőét és a színházvezetőét -, amit végzek, miközben én mindig tiszteltelek és szerettelek. Nemcsak azért, mert édesanyám Kéry Margit kedves növendéke voltál a Szinin és mert imádtam Szinetár Miklós rendezésében már akkor is zseniális Viktor alakításod. Hanem azért is, mert a humorod mögött rejlő keserű kritikai mag mindig lenyűgözött. Kilencvennél többször játszottad el a Bozzit, utána örömmel rendezted meg a Mágnás Miskát és később, 2014-ben a Cirkuszhercegnő megrendezésére is igent mondtál. Sőt, az átdolgozást kéz a kézben velem végezted és miközben szemtől szembe nekem csak dicséretet mondtál, számtalanszor ebédeltünk, kávéztunk együtt remek hangulatban – egészen 2017-ig."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.