Sztárok, akik szüzességi gyűrűt hordtak: Hilary Duff és Miley Cyrus is viselte

Miley Cyrus Demi Lovato Hilary Duff Jonas Brothers szüzességi gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy időben valóságos divat volt a világsztároknál a szüzességi gyűrű, ám szinte senki nem tudta tartani a fogadalmát az esküvőig. Egy mindent elsöprő szerelem azonnal fontosabbá vált, mint az ékszer, így Miley Cyrus és Hilary Duff is gyorsan megfeledkezett ígéretéről.

Hilary Duff

Hilary Duff Forrás: Getty Images/Robin Marchant/Robin Marchant


Az énekesnő és színésznő is hordott egy időben szüzességi gyűrűt, és hosszú ideig azt vallotta, hogy a szexuális élete, ezzel együtt a szüzessége csakis rá tartozik, azt azonban bevallotta, hogy természetesen nehéz betartani, hiszen mindenki a szexről beszél. Amikor azonban Joel Madden barátnője lett, megváltoztak a megszólalásai. Akkoriban már azt mondogatta, nehéz megtartania a szüzességét annak, aki egy idősebb férfival randizik, ez pedig azt sejteti, hogy Hiray Duff bizony lefeküdt a zenésszel.

Jonas Brothers

Jonas Brothers Forrás: AFP/Mark Davis

A fiútestvérek (Nick, Joe és Kevin) betörésük után mindenhol azt harsogták, hogy ők bizony viselnek tisztasági gyűrűt, mivel nagyon fontosak nekik az ékszer által képviselt értékek. Megígérték maguknak és Istenüknek, hogy tiszták maradnak a házasságig, de mondanunk sem kell, Kevin kivételével mindenki elbukott. Nick ugyan azt vallotta, a gyűrű megtanította a szex értelmére, Joe szerint pedig az ékszernek hála a megfelelő lánnyal történt meg az első alkalma. Kevin volt az egyetlen, aki várt az esküvőig: ő feleségével vesztette el a szüzességét.

Britney Spears

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle


Talán ő volt a leghíresebb sztár, aki szüzességi gyűrűt viselt, és neki sikerült is elhitetnie a tömegekkel, hogy megtartja ígéretét az esküvőig, de amikor 2002-ben elkezdett randizni Justin Timberlake-kel már mindenki tudta, hogy Britney nem fog kitartani. Egyes rosszindulatú pletykák szerint azonban Britney már 14 évesen elvesztette ártatlanságát első barátjával, Reg Jones-szal.

Demi Lovato

Demi Lovato Forrás: Getty Images


Az énekesnő is viselt tisztasági gyűrűt, de az ő fogadalma sem tartott sokáig. Később már Demi Lovato is úgy nyilatkozott, hogy a szex az élet része, mostanában pedig nagyon összezavarja az embereket a szexualitásával, ugyanis látták már lánnyal is kézen fogva sétálni, és egy biszexualitásról szóló számot is írt, ami miatt sokan úgy gondolják, bizony Demi Lovato a nőkhöz is vonzódik.

Miley Cyrus

Miley Cyrus "Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz "

Nehéz elképzelni a botrányhős, folyton meztelenkedő sztárról, hogy valaha szüzességi fogadalmat tett, pedig így volt. Hannah Montanaként egy darabig úgy gondolta, hogy a Biblia az ő útmutatója, de 2012-ben megváltoztak a dolgok, és a szexet már egy mágikus és csodálatos dolognak írta le Miley. Most azt vallja, ettől senki nem lesz rossz ember, ahogy a templomba járás sem tesz senkit önmagában jó emberré.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.