Lesokkolták rajongóikat Tücsiék, miután Instagram-oldalukon egy esküvői videdót tettek közzé, ám ma kiderült, hogy csak átverés volt az egész, amit a celeb a fanyalgóknak szánt. 

"Gondoltunk egy merészet... Bocsi, hogy nem szóltunk. Mr.&Mrs. Sofron" - ezzel a szöveggel tett közzé Tücsi egy esküvős videót róla és barátjáról, Sofron Istvánról. Mindenki azt hitte, kimondták egymásnak a boldogító igent, de valójában a videó csak átverés volt. A celeb a fanyalgóknak üzent ezzel.

Tücsi mindenkit átvertForrás: Instagram

"Ez a piros ruha nem a menyecskeruhám és nem mentem titokban férjhez Sofihoz. A tegnapi videónk pusztán egy fricska volt azok számára, akik kongatják a vészharangot és lesajnáló tekintetekkel, üzenetekkel bombáznak amiatt, mert nem lesz idén esküvőnk. Épp csak azt nem közlik (mert láthatóan gondolják), hogy akkor biztosan valami nagy baj lehet a kapcsolatunkkal. Egyáltalán nincs baj vele, sőt nagyon szeretjük egymást. De könnyebb ítélkezni, mert az eljegyzést követő évben "elmarad" az esküvő. Nálunk így alakult. Mi is vágytunk arra, hogy kimondhassuk a boldogító "igen"-t, de máshogy hozta az élet. Viszont a legnagyobb szeretetben készülünk a jövő évi lagzinkra, aminek már az időpontját is kitűztük. Ugyan több mint 365 napot kell még várni rá, de nem fogjuk kevésbé szeretni egymást 2019-ben sem. Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Szeretlek Muki!" - írta friss fotójához Tücsi. 

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,