Varga Viktor egy ismeretlen lányról posztolt: ő lehet az új barátnő?

barátnő lány Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor azóta egyedülálló, hogy véget ért a kapcsolata Cinthya Dictatorral, azonban lehet, hogy vége a magányának. titokzatos lányról posztolt. 

Hosszan taró se veled, se nélküled kapcsolat után Varga Viktor és Cinthya Dictator végleg szakítottak. Az énekes akkor nem tűnt szomorúnak a szétválás miatt, sőt úgy fogalmazott, hogy most legalább van szabad energiája, "amikor egy ember párkapcsolatban él, odaadja a másik embernek az összes energiáját" - fogalmazott Viktor.

Úgy tűnik azonban, hogy mostanra véget ért Viktor magánya, és a szabad energiáiból is kevesebb marad, hiszen egy titokzatos lányról posztolt fotót az Instagram-oldalára, aki akár az új barátnő is lehet!

Varga Viktor egy ismeretlen lányról posztolt Forrás: Instagram/Varga Viktor
Fegyveres támadó lepte meg a Viszkist egy ékszerboltbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-fegyveres-tamado-lepte-meg-a-viszkist-egy-ekszerboltban.htmlEgy Andrássy úti ékszerüzletben lepte meg két fegyveres támadó a Ambrus Attilát. Az akciót egy reklámfilm miatt szervezték meg. TV + Sztárok--Hónapokra eltűnik a nyilvánosság elől Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-honapokra-eltunik-a-nyilvanossag-elol-katalin-hercegne-lajos-herceg.htmlValószínűleg nem vállal őszig hivatalos feladatokat és nyilvános megjelenéseket Katalin hercegné, aki szeretne újszülött gyermekével, Lajossal foglalkozni. TV + Sztárok--Oszter Sándor felesége külföldön várja férje ítéletéthttp://www.life.hu/sztarok/20180613-oszter-sandor-felesege-kulfoldon-varja-ferje-iteletet.htmlHamarosan ítéletet hoznak Oszter Sándor ügyében, ám a várakozás napjaiban egyelőre egyedül van, hiszen zongoraművész felesége, Failoni Donatella Franciaországban, Nizzában tartózkodik. TV + Sztárok--Görög Zita és párja lassan haladtak kapcsolatuk elejénhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-gorog-zita-es-parja-lassan-haladtak-kapcsolatuk-elejen.htmlElső közös gyermekét várja Görög Zita és párja, Laczkó Zsolt. A modell most arról mesélt, hogyan ismerkedett meg párjával, és hogyan illeszekdett be a férfi a családjába. TV + SztárokOrigoAz úszószövetség elnöke szerint nem tér vissza Shane Tusup Magyarországrahttp://www.life.hu/sztarok/20180613-az-uszoszovetseg-elnoke-szerint-nem-ter-vissza-shane-tusup-magyarorszagra-wladar-sandor.htmlEgyre többen rebesgetik, hogy válása után soha nem tér majd vissza Magyarországra Shane Tusup. Így vélekedik erről az úszószövetség elnöke, Wladár Sándor is. TV + Sztárok--Jakupcsek Gabriella hamarosan az ATV-n fog műsort vezetnihttp://www.life.hu/sztarok/20180613-jakupcsek-gabriella-hamarosan-az-atvn-fog-musort-vezetni.htmlJakupcsek Gabriellát 2015 óta nem láthatjuk képernyőn, de úgy tűnik, ez már nem sokáig lesz így. A műsorvezető megegyezett az ATV-vel.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.