Paudits Béla távozott az élők sorából, ezt a tragédiát két nagyon jó barátja, Lajsz András és Székhelyi József nehezen tudják feldolgozni. A Mokkában nyilatkoztak a színművészről. 

Paudits Béla 68 évesen távozott az élők sorából, két jó barátja, Lajsz András és Székehlyi József a Mokkában emlékeztek meg a rendkívül tehetséges művészről. 

Paudits Bélára emlékeztek barátai"Forrás: MTI/Mohai Balázs "

Béla valami genetikai vicc következtében olyan torokkal jött a világra. Valami egészen hihetetlen, különleges, fergeteges énektudással" – mondta a Mokkában Székhelyi József, aki szerint Paudits Béla minden zenei területen világklasszis lehetett volna. „Elképesztő torka volt, és fergeteges muzikalitása, ez az egyik, a másik pedig a személyiségéből sugárzó hihetetlen báj" – tette hozzá a színművész.

„Kifejezetten intelligens, nagy tudású, nagyon okos ember volt" – mondta Lajsz András, aki vendéglátósként ismerte meg Paudits Bélát, hiszen neki ilyen végzettsége is volt. „Az utolsó percekben is olyan tartás volt benne – amikor még lehetett vele beszélni -, hogy azt nem tudom elmondani. A büszkeség, és a dac abszolút benne volt" – tette hozzá a mixer.