Lajsz András és Székhelyi József nyilatkoztak Paudits Béláról

"Forrás: MTI/Mohai Balázs " -
Lajsz András Székhelyi József Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paudits Béla távozott az élők sorából, ezt a tragédiát két nagyon jó barátja, Lajsz András és Székhelyi József nehezen tudják feldolgozni. A Mokkában nyilatkoztak a színművészről. 

Paudits Béla 68 évesen távozott az élők sorából, két jó barátja, Lajsz András és Székehlyi József a Mokkában emlékeztek meg a rendkívül tehetséges művészről.

Paudits Bélára emlékeztek barátai "Forrás: MTI/Mohai Balázs "

Béla valami genetikai vicc következtében olyan torokkal jött a világra. Valami egészen hihetetlen, különleges, fergeteges énektudással" – mondta a Mokkában Székhelyi József, aki szerint Paudits Béla minden zenei területen világklasszis lehetett volna. „Elképesztő torka volt, és fergeteges muzikalitása, ez az egyik, a másik pedig a személyiségéből sugárzó hihetetlen báj" – tette hozzá a színművész.

„Kifejezetten intelligens, nagy tudású, nagyon okos ember volt" – mondta Lajsz András, aki vendéglátósként ismerte meg Paudits Bélát, hiszen neki ilyen végzettsége is volt. „Az utolsó percekben is olyan tartás volt benne – amikor még lehetett vele beszélni -, hogy azt nem tudom elmondani. A büszkeség, és a dac abszolút benne volt" – tette hozzá a mixer.

Sztárok, akik szüzességi gyűrűt hordtak: Hilary Duff és Miley Cyrus is viseltehttp://www.life.hu/sztarok/20180613-sztarok-akik-szuzessegi-gyurut-hordtak-hilary-duff-es-miley-cyrus-is-viselte.htmlEgy időben valóságos divat volt a világsztároknál a szüzességi gyűrű, ám szinte senki nem tudta tartani a fogadalmát az esküvőig. Egy mindent elsöprő szerelem azonnal fontosabbá vált, mint az ékszer, így Miley Cyrus és Hilary Duff is gyorsan megfeledkezett ígéretéről. TV + SztárokOrigoŐk lesznek az új országos kereskedelmi rádió műsorvezetőihttp://www.life.hu/sztarok/20180614-ok-lesznek-az-uj-orszagos-kereskedelmi-radio-musorvezetoi-retro-radio.htmlJúnius 15-én indul az új országos lefedettségű kereskedelmi rádió, a Retro Rádió. TV + SztárokOrigoNövényi Norbert párja, Kriszta nyilatkozott életükről: tönkrementekhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-novenyi-norbert-parja-kriszta-nyilatkozott-eletukrol-tonkrementek.htmlNövényi Norbertet börtönbüntetésre ítélték, párja, Kriszta azonban hisz az ártatlanságában. Most először szólalt meg az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Szerencsét hozott Csobot Adélnak a kis Nátán születési dátumahttp://www.life.hu/sztarok/20180614-szerencset-hozott-csobot-adelnak-natan-szuletesi-datuma.htmlCsobot Adélnak a hármas a szerencseszáma azóta, hogy kisfia, Nátán harmadikán látta meg a napvilágot. Ez a szám most szerencsét hozott számára a TV2 vetélkedőjében. TV + SztárokOrigoVoksán Virág szerint az anyaság nem a külsőn múlikhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-voksan-virag-szerint-az-anyasag-nem-a-kulson-mulik.htmlNemrégiben jelentette be Voksán Virág, hogy édesanya lesz, azt mondja: szeretné megmutatni, hogy a külseje és a róla kialakult vélemények ellenére, igenis helyt tud állni anyaként is. TV + SztárokOrigoÍtéletet hoztak Oszter Sándor ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-iteletet-hoztak-oszter-sandor-ugyeben-birosag.htmlA bíróság felmentette Oszter Sándort: a színészt korábban befolyásolással és üzérkedéssel vádolták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.