Ördög Nóra ki sem látszik a munkából, de ő így érzi jól magát. Imádja a műsorvezetést, ám tudja, hogy nincs garancia arra, hogy mindig őt hívják majd, ezért áll több lábon. 

Örödg Nóra naptárában szinte egyetlen szabad hely sincsen, annyi felkérést kapott a nyárra, hogy komoly tervezést igényel a családi együttlét. Szerencsére ők nagyon rugalmasak, így ha a műsorvezetőnek több napos elfoglaltsága akad, természetesen az egész család vele tart. Nóri az egyik legnépszerűbb műsorvezető, nem csoda hát, hogy bőven van munkája, de nem csak a televíziózásban látja a jövőt. 

Ördög Nóra több lábon állFotó: Csudai Sándor - Origo

"A műsorvezetés, legyen szó produkciókról vagy rendezvényekről, számomra az álommunka, de nincs garancia arra, hogy holnap is én kellek majd. Tizennyolc éves korom óta dolgozom, és mindig is igényeltem, hogy több lábon álljak, ennek ellenére soha nem volt bennem egzisztenciális félelem. Most sincs, de mivel két gyermekem van, nem engedhetem meg magamnak, hogy ne legyen B, C, D tervem. Emellett szeretem hasznosnak érezni magam. Kimondottan zavar, ha parkolópályán vagyok, bár azt hiszem, ettől a következő hetekben nem kell tartanom" - árulta el a Hot! Magazinnak Nóra.