Fábián Anita fegyverrel védi meg magát: halálos fenyegetéseket kapott

Forrás: TV2 -
fenyegetés fegyver metoo Fábián Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fegyverrel védi meg magát a TV2 egykori sztárja, akit a #metoo mozgalom során kifejtett határozott véleménye miatt érték halálos fenyegetések.

Fábián Anita a #metoo mozgalommal kapcsolatban igen szélsőséges véleményt fogalmazott meg, méghozzá azt, hogy szerinte az ivartalanítás a megoldás. Az azóta eltávolított felvételen a színésznő saját kecskéjén keresztül mutatta be a példát, szerinte ugyanis Kókusz az ivartalanítás után újra olyan kedves kecske lett, mint amilyen fiatalkorában volt. „Egyértelműen az ivartalanítás a megoldás ez az én burkolt véleményem" – mondta akkor a Jóban Rosszban egykori sztárja, aki rengeteg fenyegető levelet kapott ezután.

Fábián Anita számára a lövés sport és önvédelem Forrás: TV2

a színpadon állva, amikor arra gondoltam: mi van, ha most valaki homlokon lő?

A fegyver számomra sport, és ha kell, önvédelem, de természetesen nincs szándékomban senkit bántani. Megvédeni magam viszont van jogom és eszközöm is..."Borsnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.