Így ünnepelték a magyar sztárok az apák napját

apák napja Darai Andrea Liptai Claudia Ördög Nóra Farkasházi Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az apák is megérdemlik, hogy legyen egy nap, ami róluk szól, és a 20. század eleje óta szerencsére van is. Június harmadik vasárnapján a borostás hősöket ünnepeljük, amiről természetesen a hazai sztárok sem felejtkeztek el. Mindannyian megható fotókkal köszöntötték az apukákat, akik bearanyozzák a gyermekeik életét. Természetesen Liptai Claudia, Farkasházi Réka és Ördög Nóra is megemlékeztek férjeikről, de Manker sem hagyta ki Kasza Tibi köszöntését, bár ő még csak leendő apuka.

Darai Andrea

Kasza Tibiék május végén jelentették be, hogy hamarosan kisbabájuk lesz. Mára már a gyermek nemét is tudjuk: egy kislánnyal fog bővülni a családjuk, akit már nagyon várnak. Bár Kasza Tibi csak leendő apuka, azt már előre borítékolta, hogy mindent megenged majd a kis hercegnőjének.

KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) által megosztott bejegyzés,


Csobot Adél

Csobot Adél és Istenes Bence első gyermeke 2016 májusában látta meg a napvilágot, a család mindennapjait azóta vlogban követhetjük. Nemsokára pedig ismét bővülnek, hiszen az énekesnő második gyermeküket várja, aki szintén kisfiú lesz.

Csobot Adél így köszöntötte Bencét Forrás: Instagram/Csobot Adél

Majka

Majka és Dundika két kisfiú boldog szülei,a nagyobbik gyermekük 2011 novemberében született, a második pedig 2016 áprilisában. Az ő megható pillanataikról főként Majka Facebook-oldaláról értesülhetünk, a büszke apuka szívesen mutat fotókat a vagány és édes gyermekeiről a rajongóknak.

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,


Liptai Claudia

A műsorvezető első gyermeke Gesztesi Károlytól született, természetesen Claudia neki is köszönetet mondott apák napján, ahogy második gyermeke, Marci apjának is. Pataki Ádám és Claudia nem sokkal megismerkedésük után bővítették családjukat: 2016 októberében jött világra Marci.

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Farkasházi Réka

Farkasházi Réka is köszöntötte gyermekei apját a közösségi oldalon, az ő családjuk nem is olyan régen bővült egy kislánnyal. 2018. június 4-én született meg legfiatalabb csemetéjük, így ők már három gyermek boldog szülei.

Réka Farkasházi (@farkashazireka) által megosztott bejegyzés,



Stohl Luca

Stohl Luca egy gyermekkori, megható fotóval köszöntötte édesapját ezen a jeles napon. A műsorvezető egyelőre az egyetlen, aki valamennyire követte apja nyomdokait, hiszen műsorvezetőként helyezkedett el. Vele nap mint nap találkozhatunka FEM3 reggeli műsorában.

Stohl Luca (@lucastohl) által megosztott bejegyzés,


Ördög Nóra

A műsorvezető és férje, nagyon sokat küzdöttek azért, hogy gyermekük lehessen, végül beültetéssel sikerült a csoda. Mici születése után nem sokkal Ördög Nóra természetes úton ismét teherbe esett, Venci 2014 augusztusában látta meg a napvilágot.

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.