Vasvári Vivien család keresztelő Feleségek luxuskivitelben vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben hozta világra Miamiban második gyeremekét a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien. A hétvégén pedig a keresztelőt is megtartották. 

Megkereszteték a hétvégén a Feleségek luxuskivitelben szereplőjének, Vasávi Viviennek a kisfiát, Edwardot, akit nemrégiben hozott a világra Miamiban.

A kisfiú új nevet is kapott: a Dimitry nevet kapta a keresztségben.

Edward keresztapukájával... #Edward#Dimitry#ortodox#keresztelő

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

❤️Edward keresztanyukájával... @anfistyle Edward a Dimitry nevet kapta #ortodox#keresztelő#Edward#Dimitry ❤️

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Justin Bieber és Haiely Baldwin New York utcáin csókolózotthttp://www.life.hu/sztarok/20180618-justin-bieber-es-hailey-baldwin-new-york-utcain-csokolozott.htmlMár bizonyíték van arra, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin együtt járnak. Egy szemfüles járókelőnek sikerült videóra venni, ahogyan New York utcáin csókolóznak. TV + Sztárok--Kiszel Tünde egy hajón mutatta meg melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-kiszel-tunde-egy-hajon-mutatta-meg-melleit-foto.htmlKiszel Tünde ismét megmutatta, mennyire gömbölyödnek az idomai: durva dekoltázst villantott. TV + SztárokOrigoMC Hawernek rengeteg az adóssága, de most vásárolt egy luxusautóthttp://www.life.hu/sztarok/20180618-mc-hawernek-rengeteg-az-adossaga-de-most-vasarolt-egy-luxusautot.htmlMC Hawer szenvedélybetegsége idején komoly adósságokba verte magát, a törlesztőrészleteket azóta is nyögi. Ennek ellenére nem tudott nemet mondani egy luxusautóra, megvásárolta. TV + Sztárok--Elhunyt a kambodzsai herceg feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180618-elhunyt-a-kambodzsai-herceg-felesege-norodom-ranariddh-ouk-phalla.htmlAutóbalesetben elhunyt a kambodzsai herceg, Norodom Ranariddh felesége, Ouk Phalla. TV + Sztárok--Szerelmes fotót posztolt Hódi Pamela: így romantikáznak Barcelonábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-szerelmes-fotot-posztolt-hodi-pamela-igy-romantikaznak-barcelonaban.htmlHódi Pamela a szexi bikinis fotó után azt is egyértelműv tette, amit eddig csak sejtettünk: nem egyedül utazot Barcelonába. Vele van új kedvese, Tóth Bence is.TV + SztárokÍgy néz ki Tóth Vera kócosan, smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-igy-nez-ki-toth-vera-kocosan-smink-nelkul.htmlTóth Vera mostanában dögösebbnél dögösebb fotókat posztol, nagyon élvezi, hogy olvadnak le róla a kilók. Éppen ezért volt furcsa az a kép, amit most mutatott.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.