Oszter Sándor felmentése óta nem látta családját

Forrás: Youtube -
család találkozás Oszter Sándor felmentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándort felmentették a befolyással üzérkedés vádja alól, a kedvező ítéletet családjával ünnepelte volna a színész, ám mégsem így történt. Azóta nem látták őt, hogy kihirdették a döntést.

Oszter Sándort a múlt héten mentette fel a befolyással üzérkedés vádja alól a Budapest Környéki Törvényszék első fokon. A megbeszéltek szerint a nagyszerű hírt családjával ünnepelte volna meg, de a színész nem ért rá. Sem felesége, sem lánya nem látta őt azóta, hogy kihirdették az ítéletet, pedig zongoraművész párja nagyon készült a közös ünneplésre.

Oszter Sándort azóta nem látta családja, hogy kihirdették az ítéletet Forrás: Youtube
Hosszú Katinka idén kevesebb pénzt gyűjtötthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-hosszu-katinka-iden-kevesebb-penzt-gyujtott.htmlHosszú Katinkának erre az évére rányomta a bélyegét a magánéleti válsága: az anyagiakon is látszik. TV + Sztárok--Az FBI szerint bányatóba dobták VV Fanni holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-az-fbi-szerint-banyatoba-dobtak-vv-fanni-holttestet.htmlAz FBI is segítette a magyar nyomozók munkáját azért, hogy sikerüljön megtalálni VV Fanni holttestét. Szerintük a szalkszentmártoni tavaknál rejthették el a maradványokat. TV + Sztárok--Zsidró Tamást és Dobó Katát a munka egy időre elválasztotta egymástólhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-zsidro-tamast-es-dobo-katat-a-munka-egy-idore-elvalasztotta-egymastol.htmlDobó Kata és Zsidró Tamás szerelme töretlen, hiába a pletykák, amik arról szólnak, hogy már nincs együtt a sztárpár. A sztárfordrász elmesélte, mi az igazság. TV + Sztárok--Vasvári Vivien elárulta: nálunk nincs cselédhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-vasvari-vivien-elarulta-nalunk-nincs-cseled.htmlLuxus Vivi néhány héttel a szülés után újra itthon tartózkodik családjával. Meglepő dolgot árult el az életéről. TV + SztárokOrigo19 éve házasodott össze Szandi és férjehttp://www.life.hu/sztarok/20180618-19-eve-hazasodott-ossze-szandi-es-ferje-bogdan-csaba.html19 éve házasodott össze Szandi és férje, Bogdán Csaba. Ebből az alkalomból az énekesnő egy megható bejegyzést tett közzé közösségi oldalán. TV + Sztárok--Vajna Timi hormonkezelést kap, gyereket szeretnének Andy Vajnávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-vajna-timi-hormonkezelest-kap-gyereket-szeretnenek-andy-vajnaval.htmlMa reggel még csak utalt a babaprojektre Vajna Timi, most azonban meg is erősítette, hogy gyereket szeretnének férjével, Andy Vajnával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.