Bocskor Bíborka idomait csak a haja takarja: fotó

fotó haj meztelen Bocskor Bíborka idom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bocskor Bíborka különc fotót posztolt Instagram-oldalára. Teljesen meztelen az énekesnő, intim részeit pedig a haja takarja el.

A Megasztárban megismert énekesnő, Bocskor Bíborka különös fotóval lepte meg rajongóit az Instagram-oldalán. A képen tőle szokatlan módon teljesen meztelen, de azért hosszú hajával eltakarta az idomait. A fotó ráadásul nem egy stúdióban, hanem egy mezőn készült, tehát a természet lágy ölén vetkőzött le pucérra az énekesnő.

bocskor bíborka (@bocskorbiborka) által megosztott bejegyzés,

Íme, a foci legnagyobb élő legendái akkor és most: Maradona és Zidane is alaposan megváltoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-im-a-foci-legnagyobb-elo-legendai-akkor-es-most-maradona-zidane-luis-figo-ronaldo.htmlAz egész világ futball-lázban ég, hiszen javában zajlik a labdarúgó-világbajnokság. Kicsik és nagyok, nők és férfiak együtt izgulnak kedvenc csapataikért vagy a tévé előtt, vagy a szerencsésebbek a helyszínen. Új példaképeket választanak a meglévők mellé, akik talán már nem is a pályán, hanem a nézőtéren izgulnak az eredményekért, ahogy tette azt Maradona. Az argentin tehetség nagyon sok kisfiúnak volt annak idején példaképe, de nem ő az egyetlen. Íme, öt élő legenda. TV + SztárokOrigoSandra Bullock is félt Harvey Weinsteintőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-sandra-bullock-is-felt-harvey-weinsteintol.htmlSandra Bullock is megszólalt a zaklatási ügyekkel kapcsolatban. Elárulta, hogy ő is rettegett Harvey Weinsteintől, habár neki másvalakivel volt zűrös ügye. TV + Sztárok--Palvin Barbi fehér fürdőruhában mutatta meg alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-palvin-barbi-feher-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat.htmlPalvin Barbi szexi fürdőruhában süttette magát, amiről persze mutatott fotót a követőinek is: nagyon jól áll neki ez a darab. TV + Sztárok--A 26 évvel idősebb férfival élő Koholák Alexandráról azt hiszik, agymosáson ment áthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-a-26-evvel-idosebb-ferfival-elo-koholak-alexandrarol-azt-hiszik-agymosason-ment-at.htmlA műsorvezető egy 26 évvel idősebb, ötgyermekes férfiban talált rá az igazira, aki megismertette őt a spiritualitás szépségeivel. Sokan viszont azt hiszik, Koholák Alexandra agymosáson ment keresztül. TV + SztárokOrigoRékasi Károly és Pikali Gerda felelevenítették megismerkedésükethttp://www.life.hu/sztarok/20180620-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-felelevenitettek-megismerkedesuket.htmlPikali Gerda és Rékasi Károly különös időutazás részesei lehettek: ismét előadták azt a darabot, amely során szárba szökkent közöttük a szerelem. TV + Sztárok--Pártos Csilla elköltözik Pécsi Ildikó lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-partos-csilla-elkoltozik-pecsi-ildiko-lakasabol.htmlVéget érhet a több éve folyó harc Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között: a volt műsorvezető elhagyja az ingatlant. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.