Pordán Petra a hét legtöbb napján hajnalok hajnalán kel, hiszen társaival együtt ébreszti az országot 6 és 10 között a Sláger FM-en. Erre azonban függősége nélkül nem lenne képes.

Pordán Petra hajnalban kel azért, hogy a Sláger FM-en szórakoztathassa a hallgatókat műsorvezető-társaival együtt. Minden hétköznap 6 és 10 között hallható a csinos rádiós, aki a koránkelés ellenére mindig energikus. Kiderült azonban, hogy ez nem a sok alvásnak köszönhető, hanem a káros szenvedélyének.

Pordán Petra kávéfüggőForrás: Pordán Petra / Facebook

"Nem vagyok egy nagy alvó-lustálkodó típus. Évek óta napi 4-5 órát alszom, hajnalban kelek, dolgozom, igyekszem minél többet sportolni. Pörgős életet élek" - mondta Pordán Petra. "Hajnalban mikor felkelek szinte az az első, hogy bekapcsolom a kávéfőzőt és lefőzőm a kávét. Minden hétköznapom ezzel kezdődik fél ötkor. Utána iszom még egy kávét hét-nyolc óra magasságában. Illetve egy harmadikat délután. Nagyon szeretem a kávé ízét, mézzel és növényi tejjel fogyasztom, mivel az állati eredetű tejre kicsit érzékeny vagyok. Nem bírnék ki egy napot sem, kávé nélkül" - árulta el a műsorvezető, nemsokára azonban visszavesz a tempóból. "Már pénteken elutazunk a férjemmel és a tengerpart felé vesszük az irányt. Kisebb fordulatszámra kapcsolunk, hiszen mindkettőnknek ez lesz a nyári szabadsága. Nagyon várjuk az egyhetes kikapcsolódást" - mondta Pordán Petra