Így néz ki ma Mohai Gábor, a Magyar Televízió egykori legendás bemondója

fotó Magyar Televízió bemondó Mohai Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mohai Gábort először a Magyar Rádióban, később pedig a Magyar Televízióban ismerhették meg az emberek. Mostanában kevesebbet találkozhatunk a legendás bemondóval, pedig még ma is aktív: a Bonum TV munkatársa. 

Mohai Gábort a szereplés iránti szeretete először a színház irányába vitte, négy évig játszott is a debreceni Csokonai Színházban, ezután került csak rádióhoz. 1978-ban a Magyar Rádió bemondója lett, 1979-től pedig a Magyar Televízió munkatársává vált. Rengeteg műsorban találkozhattunk vele, első képernyős megjelenése viszont a Jogi esetek című műsorban volt.

Mohai Gábor 1989-ben (balra) és 2018-ban (jobbra) Forrás: Youtube/Bonum Tv


Hosszú évekig volt a Híradó hírolvasója, de a Duna TV megalakulása után azon a csatornán is volt műsora. Különleges hangját hallhatták a nézők a Bartók Rádióban is, orgánumának és sármosságának köszönhetően pedig rengeteg női rajongót szerzett magának, de végül úgy alakult az élete, hogy soha nem házasodott meg. Manapság a Bonum TV bemondójaként találkozhatnak vele az emberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.