Paudits Béla és egy szem lánya között nem volt klasszikus apa-lánya kapcsolat, a színművész depressziója miatt kevesebbet látta gyermekét. A lánya most nyilatkozott arról, milyen érzéseket táplált édesapja iránt.

Még utoljára találkozhatott Paudits Béla és lánya, hiszen a hírek szerint Emília volt a színművész utolsó látogatója. Előtte azonban nem igazán tartották a kapcsolatot, erről Paudits is beszélt a Lokálnak. Úgy érezte, nem tudna miről beszélgetni lányával, a rossz életéről pedig nem akart.

Paudits Béla lánya nyilatkozottForrás: Fem3

„Ha őszinte akarok lenni, akkor azt mondom, nem fáj, hogy nem tartjuk a kapcsolatot. Az édesanyjától mindent tudok róla. Tudom, hogy okos és nagyon szép. Azt hiszem, jobb neki, ha távol maradunk egymástól. Mégis miről beszéljen velem? Hogy milyen rossz az életem? Én már nem szeretnék semmit sem, nincsenek vágyaim, csak fájdalom nélkül szeretném tengeni a napjaimat..." – mondta egy korábbi interjúban Paudits, de a Borsnak is hasonlóképp számolt be a színész és lánya kapcsolatáról egy közeli barát. "Akkor váltak el a Pauditssal, amikor Emy még egész pici volt. Marcsi keményen nevelte a kislányt, de mindent megadott neki. Szegény Paudits meg nem igazán tudott mit kezdeni egy kisgyerekkel. Marcsi egy ideig próbálkozott, de Béla annyira csak magával foglalkozott, hogy aztán nem erőltették tovább ezt az apa-lánya viszonyt. Marcsi még a válásuk után is sokáig segítette Pauditsot, gondoskodott róla" - árulta el a barát. A lap felkereste a színművész lányát is, aki csak szűkszavúan nyilatkozott. "Nem szeretnék a témában nyilatkozni. Édesapukámat szerettem és felnéztem rá. Az bőven elég nekem, ha én és a családom tudja, mit érzek" - mondta Emília.