Így bukta el hatalmas vagyonát a szerencsejáték-függő férfi, István

Forrás: Thinkstock -
szerencsejáték pénz lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor multimilliomos Istvánnak csak egy kosármeccs kellett ahhoz, hogy romba dőljön az élete, és elveszítsen mindenét. Persze ezt nem csak balszerencsérjének köszönhette, hanem annak is, hogy bűncselekménnyel jutott a pénzhez. Most szegényen él egy lakókocsiban. 

A Bors összeállításában olyan emberek történeteit olvashatjuk, akik egykor hatalmas pénzt nyertek, de ma már annak se híre, se hamva. Közöttük van Cs. István története is, aki ugyan nem nyerte, hanem lopta a pénzt, ám ráfázott.

A pénzszállítónak 2015-ben két zuglói bankból kellett elhoznia a pénzes zsákokat, de a játékfüggő férfi nem bírt magával: 61 millió forintot ellopott. István első útja rögtön egy belvárosi lottózóba vezetett, és egy kosárlabda-mérkőzésre kívánta feltenni a tengernyi pénzt. Ez olyan tétel volt már, hogy két fogadóirodában kellett megjátszania. De végül elbukta az egészet, és önként feladta magát a rendőrségen. Ha bejött volna István tippje, egy óra alatt tisztán 52 millióval lett volna gazdagabb, azaz összesen 113 milliót nyert volna. Ebből akarta visszaadni a lopott pénzt, a maradékot pedig zsebre akarta vágni.

Forrás: Thinkstock

Megmutatta bikinis testét Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-megmutatta-bikinis-testet-dobo-kata-a-balatonon.htmlA Balatonon pihenget Dobó Kata, és egy vitorláson élvezi a napsütést. Mutatjuk is a színésznő szexi fotóját. TV + Sztárok--Ilyen volt Liptai Claudia menyecskeruhájahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-ilyen-volt-liptai-claudia-menyecskeruhaja-lakodalom.htmlBár BESTmagazin többek között arról is ír, hogy milyen volt a nyitótánc Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjén, de az is kiderült, milyen ruhába öltözött át Claudia.TV + SztárokOrigoEzért ment tönkre Hajdú Péter házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-ezert-ment-tonkre-hajdu-peter-hazassaga-sarka-kataval-anita-storyja.htmlAhogy már megírtuk, Hajdú Péter Ábel Anitának az Anita Storyjában mesélt családról, házasságról. A tévés arra is kitért, miért mehetett tönkre kapcsolata Sarka Katával. TV + SztárokOrigoProfilozza VV Fanni gyilkosát az FBIhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-profilozza-vv-fanni-gyilkosat-az-fbi-kozeppontba-helyezik-a-gyanusitott-szemelyiseget.htmlAhogy írtunk is róla, VV Fanni gyilkossági ügyében nemrég FBI-osok is nyomoztak. A vizsgálatról a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József beszélt a Music FM Önindító című reggeli műsorában tegnap. A védő szerint az amerikaiak kedvenc módszerüket, a viselkedéselemzést alkalmazták B. Lászlónál is.TV + Sztárok--Playboy-modellbe szerelmes Györgyi Krisztián pókermilliomoshttp://www.life.hu/sztarok/20180621-playboymodellbe-szerelmes-gyorgyi-krisztian-pokermilliomos-fotot-tett-kozze.htmlMegváltozott Györgyi Krisztián élete, amióta milliomosként tért haza Monte Carlóból. TV + SztárokOrigoBugyi nélkül pózol a Rolling Stone címlapján a terhes Cardi B (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180617-bugyi-nelkul-pozol-a-rolling-stone-juliusi-cimlapjan-a-terhes-cardi-b.htmlKiszivárgott az internetre a Rolling Stone magazin júliusi címlapfotója. A kép meghökkentőre sikeredett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.