Így élne Berki Krisztián, ha Mazsi, Katona Renáta elhagyná

Hódi Pamela Katona Renáta Joshi Bharat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat vendége volt Berki Krisztián. A celeb a Hódi Pamelával törtébő szakításáról is beszélt, valamint arról is, hogy biztos benne, hogy az ő igazi szerelme, Mazsi. 

Megmutatta bikinis testét Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-megmutatta-bikinis-testet-dobo-kata-a-balatonon.htmlA Balatonon pihenget Dobó Kata, és egy vitorláson élvezi a napsütést. Mutatjuk is a színésznő szexi fotóját. TV + Sztárok--Szexi fotóval ünnepli a szelfi világnapját Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-szexi-fotoval-unnepli-a-szelfi-vilagnapjat-liptai-claudia-musorvezeto.htmlAhogy már írtunk róla, május 21-én van a szelfi világnapja, amelyet Liptai Claudia az Instagramján egy meghökkentő, ám nagyon szexi fotóval ünnepel. TV + Sztárok--Profilozza VV Fanni gyilkosát az FBIhttp://www.life.hu/sztarok/20180621-profilozza-vv-fanni-gyilkosat-az-fbi-kozeppontba-helyezik-a-gyanusitott-szemelyiseget.htmlAhogy írtunk is róla, VV Fanni gyilkossági ügyében nemrég FBI-osok is nyomoztak. A vizsgálatról a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József beszélt a Music FM Önindító című reggeli műsorában tegnap. A védő szerint az amerikaiak kedvenc módszerüket, a viselkedéselemzést alkalmazták B. Lászlónál is.TV + Sztárok--Playboy-modellbe szerelmes Györgyi Krisztián pókermilliomoshttp://www.life.hu/sztarok/20180621-playboymodellbe-szerelmes-gyorgyi-krisztian-pokermilliomos-fotot-tett-kozze.htmlMegváltozott Györgyi Krisztián élete, amióta milliomosként tért haza Monte Carlóból. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator különdíjat kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180617-cinthya-dictator-joy-kulondijat-kapott.htmlA JOY magazin különdíját nyerte meg Cinthya Dictator. A híresség a Life.hu-nak elmondta, miért annyira fontos számára ez az elismerés, pláne, hogy a trashbulvárból érkezett, most mégis művészként tartják számon. Cinti azt is elmondta, hogyan tervezi a jövőjét most, hogy minden értelemben sok korszak lezárult az életében.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi Balin szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180617-bodi-sylvi-balin-szelfizett-foto.htmlTeljesen oda vannak követői Bódi Sylvi legújabb fotójától. A Balin pihengető szépség egyszerűen gyönyörű. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.