Annyiszor halljuk, hogy a kor csak egy szám, hát íme, a bizonyíték. Összegyűjtöttünk olyan sztárokat, akikről el sem hinnéd, hogy egyidősek, mégis így van. Ki gondolná például Angelina Jolie-ról és Mayim Bialikról azt, hogy egy korosztályba tartoznak? És nem is csak az ő párosuk az egyetlen, meghökkentő példa. Akad még bőven!

Emma Stone és Adele

Ugyan van köztük néhány hónapnyi különbség, de mindketten 1988-ban látták meg a napvilágot. Bizony a vörös színésznő, és a többszörös Grammy-díjas énekesnő egyidősek, még ha ez nem is látszik. Emma Stone valamiért – talán bohémsága miatt – jóval fiatalabbnak tűnik Adele-nál.

Adele (balra) és Emma Stone (jobbra)Forrás: Getty Images

Kate Upton és Selena GomezSelena Gomez színésznő és énekesnő, valamint Kate Upton színésznő között sincs több néhány hónapnál, még ha ez elsőre nem is látszik. Mindketten 1992-ben születtek, habár Kate valamivel több mint 1 hónappal idősebb, de sokkal nagyobbnak tűnik a korkülönbség a kinézetük alapján. Valószínű, hogy Kate magassága és telt idomai hozzájárulnak ahhoz, hogy idősebbnek higgyük őt, mint Selenát.

Selena Gomez (balra) és Kate Upton (jobbra)Forrás: AFP

Mayim Bialik és Angelina JolieAz Agymenőkből ismert színésznőről és Angelina Jolie-ról sem hinné senki, hogy nagyjából egyidősek, pedig így van. 1975-ben született mindkét színésznő, habár Mayim néhány hónappal később látott napvilágot. Az élesen eltérő stílusuk miatt azonban nem tűnnek egy korosztályúnak.

Mayim Bialik (balra) és Angelina Jolie (jobbra)Forrás: AFP

Pharrel Williams és Eric DaneFél év különbség van Pharrel Williams, és a Grace klinikában sztárrá vált Eric Dane között, ami valljuk be, nem sok ahhoz képest, amekkora korkülönbséget saccolnánk kinézetük alapján. Mindketten 45 évesek már, de az örökifjú Pharrel 30 évesnél nem néz ki többnek, míg az őszülő, de annál sármosabb Dane azért nem tagadhatna le ilyen sokat a korából.

Eric Dane (balra) és Pharrel Williams (jobbra)Forrás: AFP, Getty Images


Eminem és Dwayne JohnsonMindössze négy hónap különbség van a két sztár között, Dwayne Johnson javára, és habár egyikük sem néz ki öregnek, azt azért álmunkban sem gondoltuk volna, hogy egyidősek. Talán azért, mert Eminem nagyon régóta forog már a köztudatban, míg Dwayne Johnson most éli igazán a fénykorát.

Dwayne Johnson (balra) és Eminem (jobbra)Forrás: Getty Images