Sztárok, akikről nem gondoltad volna, hogy egyidősek: Angelina Jolie és Mayim Bialik között csak néhány hónap van

Forrás: AFP -
kor Angelina Jolie Mayim Bialik egyidős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyiszor halljuk, hogy a kor csak egy szám, hát íme, a bizonyíték. Összegyűjtöttünk olyan sztárokat, akikről el sem hinnéd, hogy egyidősek, mégis így van. Ki gondolná például Angelina Jolie-ról és Mayim Bialikról azt, hogy egy korosztályba tartoznak? És nem is csak az ő párosuk az egyetlen, meghökkentő példa. Akad még bőven!

Emma Stone és Adele

Ugyan van köztük néhány hónapnyi különbség, de mindketten 1988-ban látták meg a napvilágot. Bizony a vörös színésznő, és a többszörös Grammy-díjas énekesnő egyidősek, még ha ez nem is látszik. Emma Stone valamiért – talán bohémsága miatt – jóval fiatalabbnak tűnik Adele-nál.

Adele (balra) és Emma Stone (jobbra) Forrás: Getty Images

Kate Upton és Selena Gomez

Selena Gomez színésznő és énekesnő, valamint Kate Upton színésznő között sincs több néhány hónapnál, még ha ez elsőre nem is látszik. Mindketten 1992-ben születtek, habár Kate valamivel több mint 1 hónappal idősebb, de sokkal nagyobbnak tűnik a korkülönbség a kinézetük alapján. Valószínű, hogy Kate magassága és telt idomai hozzájárulnak ahhoz, hogy idősebbnek higgyük őt, mint Selenát.

Selena Gomez (balra) és Kate Upton (jobbra) Forrás: AFP

Mayim Bialik és Angelina Jolie

Az Agymenőkből ismert színésznőről és Angelina Jolie-ról sem hinné senki, hogy nagyjából egyidősek, pedig így van. 1975-ben született mindkét színésznő, habár Mayim néhány hónappal később látott napvilágot. Az élesen eltérő stílusuk miatt azonban nem tűnnek egy korosztályúnak.

Mayim Bialik (balra) és Angelina Jolie (jobbra) Forrás: AFP

Pharrel Williams és Eric Dane

Fél év különbség van Pharrel Williams, és a Grace klinikában sztárrá vált Eric Dane között, ami valljuk be, nem sok ahhoz képest, amekkora korkülönbséget saccolnánk kinézetük alapján. Mindketten 45 évesek már, de az örökifjú Pharrel 30 évesnél nem néz ki többnek, míg az őszülő, de annál sármosabb Dane azért nem tagadhatna le ilyen sokat a korából.

Eric Dane (balra) és Pharrel Williams (jobbra) Forrás: AFP, Getty Images


Eminem és Dwayne Johnson

Mindössze négy hónap különbség van a két sztár között, Dwayne Johnson javára, és habár egyikük sem néz ki öregnek, azt azért álmunkban sem gondoltuk volna, hogy egyidősek. Talán azért, mert Eminem nagyon régóta forog már a köztudatban, míg Dwayne Johnson most éli igazán a fénykorát.

Dwayne Johnson (balra) és Eminem (jobbra) Forrás: Getty Images
Király Linda új frizurát csináltatott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kiraly-linda-uj-frizurat-csinaltatott-foto.htmlKirály Linda nemcsak hangjával varázsolja el a rajongókat, hanem kinézetével is, melyet most fel is frissített: új frizurát csináltatott. TV + Sztárok--Szebeni István elvesztette mobiltelefonját: Facebook-oldalán kért segítségethttp://www.life.hu/sztarok/20180625-szebeni-istvan-elvesztette-mobiltelefonjat-facebookoldalan-kert-segitseget.htmlNagyon szerencsétlenül járt Szebeni István, számára fontos dolgot hagyott el ugyanis: a telefonját.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoAsszisztense szerint megölték Whitney Houstont http://www.life.hu/sztarok/20180625-asszisztense-szerint-megoltek-whitney-houstont.htmlAz egész világot megrázta 2012-ben Whitney Houston halálának híre, melyet a vényre felírt gyógyszerek és az alkohol hatása váltott ki a hivatalos jelentések szerint. Nem volt szándékos tehát, de asszisztense szerint mégis megölték az énekesnőt. TV + Sztárok--Vagyonos, idősödő nőknek dolgozna Alekoszhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-vagyonos-idosodo-noknek-dolgozna-alekosz.htmlAlekosz júliustól testőrként szeretne dolgozni. A megbízatásokat vagyonos, idősödő hölgyektől várja. TV + SztárokOrigoKöllő Babett rengeteg képet kap a férfiak nemi szervérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kollo-babett-rengeteg-kepet-kap-a-ferfiak-nemi-szerverol.htmlKöllő Babett a Feleségek luxuskivitelben című műsornak köszönhetően országszerte ismert lett, ém a népszerűség árnyoldalával is meg kell birkóznia. A színésznő ugyanis rengeteg illetlen képet kap férfiaktól, és nem érti, hogy miért. TV + Sztárok--Kiszel Tünde tininek állt és kimaxolta az instagramot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kiszel-tunde-tininek-allt-es-kimaxolta-az-instagramot-foto.htmlKiszel Tünde is szívesen használja az Instagram közkedvelt újítását, az Insta Story-t, ahol már szavazni is tudnak követőink egy-egy képünkre. Ezúttal a naptárdíva egy rózsaszín szemüvegben pózolt...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.